Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
16 lipca 2010r. o 20:50
To będę musiała Gośkę budzić bo sama nie pójdę:P:P zanudzę się:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
16 lipca 2010r. o 20:51
Monia , my obie sobie pójdziemy , ale nie tam gdzie on myśli ;) :P i będzie mu żal :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Olo niezalogowany
16 lipca 2010r. o 22:55
GosiaM dzięki za muzyczkę . nie nadążam za wami
2945
Mgosia
16 lipca 2010r. o 23:42
Gdzie się podziewasz czortku , ja się tu nudzę , a Ty gdzieś łazisz ? :D :P

Dopisane 16.07.2010r. o godz. 23:42:

Macie , tu kawałek opowiadanka przed snem , a tylko kawałek , bo reszta jest dla niegrzecznych dzieci :D

Tak często go spotykałam , mijaliśmy się na ulicy , ale on nawet nigdy na mnie nie spojrzał , przynajmniej tak wtedy mi się wydawało.
Wciąż miałam przed oczyma jego krucho- czarne włosy i błękitne oczy , nawet w snach . Chyba nie mogłam sobie nawet pomarzyć , żeby kiedykolwiek zamienił ze mną słowo, o dotyku nawet nie było mowy . Cóż ja zwykła szara myszka....gdzież mi stanąć obok dziewczyn, na które zwracał uwagę . Pewnego ciepłego wieczoru, samotnie snułam się po bezludnych zaułkach , jakoś nie miałam ochoty spotkać kogokolwiek , chyba samotność była jedynym moim sprzymierzeńcem . Zapach skoszonych trawników napełniał mnie spokojem , włosy luźno opadające na ramiona, delikatnie czesał wiatr, jak tu jest pięknie . Usiadłam na ławeczce w parku , wodząc wzrokiem pływające na jeziorku dzikie kaczki , nawet nie wiem ile tak siedziałam samotnie w zamyśleniu . Nagle ni stąd ni zowąd, obok mnie ktoś się przysiadł , pytając czy może , nawet nie spojrzałam na niego i głos też mi nic nie mówił , niedbałym ruchem głowy tylko skinęłam , że tak . Właściwie to wolałam posiedzieć sobie sama , ale ........
Błogi spokój przerwał mi nieziemski zapach perfum, mężczyzny siedzącego obok i chyba już nawet nie mogłam się skupić na obserwowaniu kaczek , kontem oka spojrzałam w jego stronę i ............... i nagle serce podeszło mi pod gardło , to on . Chciałam się zerwać i odejść , ale nogi odmówiły posłuszeństwa , serce waliło jak młotem , chyba zauważył mój niepokój, bo nagle zapytał czy aby jednak nie przeszkadza . Zdołałam tylko wypowiedzieć stłumionym głosem ...nie .
- Czy Ty...czy nie jesteś tą dziewczyną , którą tak często mijam idąc do pracy ?
- Chyba , a może na pewno, mijamy się przy alejce drzew niedaleko tego parku .
Miedzy nami nawiązała się rozmowa , tak dobrze się z nim rozmawia , tylko dlaczego jego oczy są tak smutne , nie miałam odwagi zapytać . Nawet nie zauważyłam jak zrobiło się ciemno , chyba nawet troszeczkę się przestraszyłam , bo miałam spory kawałek do domu , zaproponował , ze mnie odprowadzi . Szliśmy bez słów, wsłuchując się w granie świerszczy , jaka byłam wtedy szczęśliwa.
Nie widziałam go przez kilka dni ...szkoda . Wracając z pracy , postanowiłam pójść do parku i chyba od razu zobaczyłam na pamiętnej ławeczce , właśnie jego , on też mnie zauważył i przywitał mnie szczerym uśmiechem .
-Miałem nadzieję , ze Cię tu spotkam ... Chyba na te słowa czekałam całe życie . Spotykaliśmy się coraz częściej , pewnego dnia gdy mnie odprowadził do domu , zaproponowałam , żeby wstąpił na kawę . Jego uśmiech powiedział mi wszystko , już wchodząc po schodach czułam szybsze bicie serca , a ręce miałam mokre od potu , nie mogłam otworzyć drzwi, bo.... bo z drżenia trudno było trafić kluczem w dziurkę .
- Pozwól , ze Ci pomogę. Delikatnie złapał moją rękę i wziął klucz.... nie wiem czy zdołam przekroczyć próg , nogi mam jak z waty, oby tylko tego nie zauważył. A jednak .... zapytał czy czuję to samo co on i doskonale wiedziałam, co ma na myśli . Nie byłam w stanie wypowiedzieć ani jednego słowa , tylko popatrzyłam w te nieziemskie piękne oczy , a on przytulił mnie tak mocno, że wyraźnie czułam rytm jego serca... Nie wiem co się ze mną działo .....

A dalej sobie możecie wyobrazić :D :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 lipca 2010r. o 23:54
GoSiaM napisał(a): Artur , jak to każdy był kogutem ? Ja nawet kurką nie byłam, a co dopiero kogutem :| :P
Jak wspominam tamte czasy , to aż mi dziwne trochę , jaka ja wtedy byłam spokojna :)

A coś Wam powiem :| Dzieci uczyły mnie dzisiaj jeździć na rolkach :] jeszcze żyję i to w jednym kawałku :D :D :D

>:Może nie wypada , ale wkleję wam wierszyk , który dzisiaj napisałam dla swoich innych przyjaciół wirtualnych ;) :P

Krople potu , które spływają , po Twoim torsie ,
przeniosę na swoje rozgrzane ciało.
Niech tańczą po nim namiętnie, torując drogę
i chłodzą zmysły rozpalone do czerwoności .
Już nie wiem.... czy to słońce tak pali ,
czy pożądanie wzbudza ten ogień ?
Jak go ugasić mam , jak mam poszukać ochłody .....

Dalszych części nie napiszę Wam :P :D Bo są, nie tylko moje :)

Witam Wszystkich !

Ale gorąco dopiero niedawno wróliłem z podwórka dobrze że mam wiatrak bo normalnie padam i oczy mi się zamykają. Coraz gorzej znoszę te upały a Wy ?

Gośka a może Ty wtedy perliczką byłaś ale też nie bo Ty spokojna byłaś a perliczka to się drze jak stare prześcieradło he he. W tym wierszyku wyraźnie wyczówam wpływ wysokiej temp., Senti podaj gośce termometr he he.

Senti ta kuracja powinna Ci pomóc bez pomocy zioła od Dankana he he tylko bądź konsekwętny bo efekty odrazu nie przyjdą tak jak po Dankanowych bobkach he he.

Zmoderowano 17.07.2010 godz.0:05 - powód: cytowanie (sentinel)
2945
Mgosia
17 lipca 2010r. o 0:02
Artucho , to całe szczęście , że nie ...opatwą :D ups.... miało być kuropatwą :D
Ale dobrze jest jak jest , wyrosłam na indyczkę , trochę zadziorną i dziobiącą :D :D

Zastosowana autokorekta

3186
#arturkedzia nieaktywny
17 lipca 2010r. o 0:11
GoSiaM napisał(a): Artucho , to całe szczęście , że nie ...opatwą :D ups.... miało być kuropatwą :D
Ale dobrze jest jak jest , wyrosłam na indyczkę , trochę zadziorną i dziobiącą :D :D

Indyczka lepsza niż kwoka he he Dobra ja zmykam bo nie mam siły pisać.

Dobranoc Wszystkim.

Zastosowana autokorekta

2945
Mgosia
17 lipca 2010r. o 0:14
Dobranoc Artucho , ja jeszcze chwilkę i też spadam :D Ale muszę zobaczyć co porabiają moje potworasy z innego forum , dopiero teraz wyłażą czorty z krzaków :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.