Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
18 lipca 2010r. o 21:56
arturkedzia napisał(a): bo mi ustnik ucieka także od jutra mnie nie będzie bo wysyłam to do serwisu do naprawy i nie wiem kiedy to dostanę z powrotem. Może za tydzień.

No to nie może być. A może da rady jakoś inaczej , czymś innym sterować ?
Mam nadzieję, że szybko minie i awaria będzie szybko naprawiona, bo inaczej będziesz miał przymusowe "wolne" od kompa. Najgorzej, że też TV nie będziesz mógł sam sterować :(

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
18 lipca 2010r. o 22:02
GoSiaM napisał(a): Dobranoc Ranno , niech Ci się przyśni rycerz na białym koniu :D

Mi rycerz ani bialy kon nie potrzebny :| wazne zeby byl ktos kto mnie przytuli i powie ze sie cieszy ze poprostu jestem :| a teraz spadam w kocyki :) papa
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 lipca 2010r. o 22:02
GoSiaM napisał(a): Artucho , nawet nie gadaj :| Kutwa i to jest właśnie złośliwość rzeczy martwych :/

No wł. to mi pękło dziś przy zakładaniu. Teraz mam taką prowizorkę sznurkiem związaną i to mi ciągle się zsuwa i Ojciec mi to poprawia ale jak pójdzie spać to ja też będę musiał się przeł. na drugiego kompa bo tu sam sobie nie poradzę jak mi to się znów zsunie. Porażka będę miał tydzień przymusowego urlopu od kompa.

Zraniona cieszę się że plan powrotu w końcu doszedł do skutku i jesteś zadowolona a co do odwiedzin to dajcie znać tylko kiedy będziecie.
2945
Mgosia
18 lipca 2010r. o 22:08
Artur a dla nas takie przymusowe oddelegowanie od kompa, jest gorsze od przemarszu wojsk Radzieckich i ...czi :| chociaż ja jak wyjedziemy nie chcę widzieć , żeby Sentuch brał lapka , chyba wywaliłabym ich obuch :> :> :]

Dopisane 18.07.2010r. o godz. 22:08:

No piszmy szybciutko , co bym spać szybko poszła , bo ludzie boję się zalogować przeze mnie :D:D:D

Zastosowana autokorekta

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
18 lipca 2010r. o 22:13
Tak piszemy i spadamy:D myślałam, że spać nie pójdę szybko bo się dziś aż nad to wyspałam, ale coś mnie się tak zachciewa w objęcia pewnego pana:D
2945
Mgosia
18 lipca 2010r. o 22:14
ło.. ja... go , którego ? :D oby nie zboka jakiegoś :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
18 lipca 2010r. o 22:16
No jak to Gocha?? :> Każdy facet to zboczek:D:D
2945
Mgosia
18 lipca 2010r. o 22:21
No niby tak , ale niektórzy przekraczają wszystkie normy :] Ale nie wiedzą , że i my nieźle robimy ich w ciula :D No co... każda zabawka kiedyś się znudzi :D

Dobrze , ze mi się trafił jakiś normalny , właściwie.... sama sobie go upolowałam :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza