"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Hej ho , hej ho .... do biedronki by się szło :D To idź sobie spać , a ja poszukam usypiacza :D bo w innym przypadku , tylko namiot mi pozostanie :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Spadło mi sterowanie dlatego nic nie pisałem a teraz już żegnam się z Wami do czasu naprawienia sterowania być może będę dopiero za tydzień a w końcu odpoczniecie trochę ode mnie he he.
Artucho ja mam nadzieję , ze to nie będzie trwało aż tak długo :)
Dopisane 19.07.2010r. o godz. 17:54:
Nie mogłam się oprzeć :)Chociaż tak się kręciły wiercipiętki , że trudno było zrobić zdjęcie :)
Podrosły ?
[img=1279554793_huw9e91.jpg]
Witam wszystkich :* :* :* Arturze najpierw ja a teraz ty masz zepsuty komputer ;( mam nadzieje że Twój mechanik będzie miał dla Ciebie więcej czasu niż mój i naprawa potrwa krócej niż tydzień :)
Miałam bardzo fajny weekend i świetną wycieczkę w niedzielę oraz cudowne towarzystwo :D Dzięki Erio :* :* :*
dzien dobry:) wieki mnie tu nie było:) na czytanietego co siedziało urlopu by mi zabrakło:)
co tam u was słychowac,co tu sie działo jak mnie nie było??
A ja ledwo wrócił z ukochana znad morza,dzis troszke pospał i..czas sie pakowac:) kolejna traska-juterko hemiczny wraca na autostopowe (:D:D) szlaki,na poczatek ok.1000km do ustrzelenia:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
O jak fajnie że jesteście :) myślałam , że jak nie ma Artura, to nie mam już co tu szukać , na jakiś czas :/
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.