Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Gocha niezalogowany
24 lipca 2010r. o 18:29
To szybko :P bo ja też jestem jak murzyn na pasach :| :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
24 lipca 2010r. o 18:53
Artur już mam !! .... pielęgniarki już załatwiłam :P Lektyka też była , ale .... ale .... ale ... nie dla oczu wszystkich :D:D:D bo to jest specjalna lektyka :D Kurcze martwię się o Ola bo nie wiem, czy chłopak nie zasłabnie nim dotrzecie do zamierzonego celu :D wiec może jednak pozostaniemy przy jego projekcie , zawsze będzie szybciej :D :P

[img=1279990394_vbst5bm.jpg]
~ niezalogowany
24 lipca 2010r. o 19:16
No i nie wytrzymałam ...masz Ci babo placek :|

[img=1279991802_7o7v3t0.jpg]
3309
#Navi nieaktywny
24 lipca 2010r. o 20:39
No gdzie Ty Arturowi takie obrazki pokazujesz:D jak przestał na jakiś testować łóżko to teraz zaś zacznie no i będzie miał niespokojną noc:P:P
~Gocha niezalogowany
24 lipca 2010r. o 20:42
Ha ha ha , a spytaj się jego co dzisiaj mi przez telefon mówił, o pielęgniarkach :D :P
3309
#Navi nieaktywny
24 lipca 2010r. o 20:46
A ja wiem, że on lubi pielęgniarki:D to już było wiadomo dawno temu:D jak się zapytał jednej czy już jest w niebie:D

Dopisane 24.07.2010r. o godz. 20:46:

Muszę ze smutkiem stwierdzić, że jeszcze może godzinkę i pójdę spać:( dziś jestem nie do życia:) poza tym muszę jakoś przetrwać do 15 sierpnia:D
~Gocha niezalogowany
24 lipca 2010r. o 20:48
No tak o niego się nie martwię, bo chłopak ma już praktykę , gorzej z Olem :|
Ale to nic z tą pielęgniarkom to tylko taka ściema , załatwiłam im inną , ale to tajemnica :P

[img=1279997338_j6n7e88.jpg]
3309
#Navi nieaktywny
24 lipca 2010r. o 20:55
Siebie mu załatwiłaś:P:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza