Artur już mam !! .... pielęgniarki już załatwiłam :P Lektyka też była , ale .... ale .... ale ... nie dla oczu wszystkich :D:D:D bo to jest specjalna lektyka :D Kurcze martwię się o Ola bo nie wiem, czy chłopak nie zasłabnie nim dotrzecie do zamierzonego celu :D wiec może jednak pozostaniemy przy jego projekcie , zawsze będzie szybciej :D :P
No tak o niego się nie martwię, bo chłopak ma już praktykę , gorzej z Olem :|
Ale to nic z tą pielęgniarkom to tylko taka ściema , załatwiłam im inną , ale to tajemnica :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.