Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
27 lipca 2010r. o 21:46
To akurat nie ma nic wspólnego z Gośką...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zraniona niezalogowany
27 lipca 2010r. o 21:50
Dobry wieczor szytskim, ja tez dzis nie mam nastroju,wyczerpana jestem ;( tym rozpakowywaniem ;( nie moge dojsc do ladu ;( pomocy ;( a tu konca nie widac :|
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
27 lipca 2010r. o 21:51
Navi napisał(a): To akurat nie ma nic wspólnego z Gośką...

Coś się stało niedobrego??
A może tylko Ci sie wydaje?? :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
27 lipca 2010r. o 21:52
Chciałabym bardzo, żeby mi się wydawało ;(
2945
Mgosia
27 lipca 2010r. o 22:07
Moniak miałam już tu nie pisać , ale ten raz jeszcze to zrobię . Kochana moja jestem z Tobą :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
27 lipca 2010r. o 22:12
GoSiaM napisał(a): Moniak miałam już tu nie pisać , ale ten raz jeszcze to zrobię . Kochana moja jestem z Tobą :*

Dziękuję Wam:)
2945
Mgosia
28 lipca 2010r. o 0:04
Dobranoc :*

&NR=1

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 lipca 2010r. o 1:41
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Senti doskonale Cię rozumiem. Rzadko to mi się zdarza ale dziś
zasnąłem przed kompem i nawet nie wiem kiedy. Cholera wiesz tak teraz pomyślałem ale to chyba jeszcze na to za wcześnie może u Nas to są początki menopauzy trochę się martwię he he a Wy dziewczyny co o tym myślicie bo ja przez ten sen mam straszny mętlik w głowie, więc spadam dalej spać.

Ja już nie wiem, czy to wiek taki, że spanie takie bierze, czy może tylko pogoda. Za groma nie mogę się wyspać. Zobaczymy na badaniach , co wyjdzie. Będę podłączony całą noc do aparatury i obserwowany przez oko "wielkiej siostry". Ciekawiło mnie tylko, jak będę podłączony, czy nie zaplątam się w przewody, ale podobno to nie grozi mi :D

Witam Wszystkich !

Senti mi znów się przysnęło i śniła mi się pielęgniarka badała mnie i w ogóle nie chciałem się obudzić bo wł. zmieniała fartuszek do kolejnego zabiegu i po co mnie mama obudziła a taka była ładna blondynka nie wymienię imienia bo ją znacie he he.

Tak te Twoje badania powinny coś wykazać bo tak jak u Ciebie się dzieje to jest podejrzane. Nic się nie bój wielka siostra wszystkiego dopilnuje he he

Gośka uspokój się i rozchmórz myśl o wakacjach na które jedziecie. I pamiętaj zero internetu od 15.08 robimy urlop na forum wszystkim nam to dobrze zrobi. Co o tym myślisz ?

Navi ja sam to zasypiam ale przy Tobie tobym nie zasnął co oznacza że Tobie też bym spać nie dał he he.

Hej Hegemonie co słychać ? bo u Nas jak widzisz wakacje.

Ranna powoli przecież teraz masz mnóstwo czasu odpocznij i dalej rób.
Wreście spełniły się Twoje plany i będziesz spojniejsza.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza