Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
31 lipca 2010r. o 22:56
Artur, masz tu jedną fotkę :)

[img=1280609789_ksjgkz7.jpg]

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 8:58
:D Gocha no wstaje już wstaje:D:D Grzdylu jak się dzisiaj nie odezwiesz to Cię z Gochą powieszę za ....krawat :>
3118
#sylvia nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 11:20
Witam wszystkich :* Ciebie Arturze szczególnie cieplutko :* :* :* ( a gdzie ta niespodzianka którą mi obiecałeś bo weekend się prawie kończy??)
Grill był naprawdę udany!! A my w drodze powrotnej jeszcze o Garden zahaczyliśmy i na "deskach" tańczyliśmy :P :D

Zmoderowano 01.08.2010 godz.11:54 - powód: błąd dodawania fotki ( musi być .jpg , zamiast .gif ) (sentinel)
~zraniona niezalogowany
1 sierpnia 2010r. o 11:27
hej sylvia,czemu nie widze fotki ;( u mnie pisze jak na nia naciskam ze strona nie istnieje :|
3309
#Navi nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 11:28
No też u mnie nie działa:( a chciałaby zobaczyć:)
3118
#sylvia nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 11:30
nie wiem chciałam dodać foteczkę ale widać nie umiem ;( to nic potem poproszę Krzyśka żeby mi przesłał kilka foteczek to je tu wrzucę :*
3309
#Navi nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 11:34
Dobrze:D

Zmoderowano 01.08.2010 godz.11:53 - powód: podwójny post :) (sentinel)
3118
#sylvia nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 11:35
Navi dlaczego do nas nie dołączyłaś??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza