Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
31 lipca 2010r. o 9:34
Zraniona a cóż to za wypadek się zdarzył??:D powiedz wszystkim na forum:D:D hehe:D to że Ci leci tyłem to już wiemy:D ale co Ci odpadło jeszcze?:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
31 lipca 2010r. o 9:37
Navi z twoich usmiechow zaloze sie ze juz wiesz ;( a ja wczoraj mialam zalamke a goska sie ryla ;( no jakos sobie dzisiaj poradzilam z tym,i moje oczy sa czarne dzisiaj jak wegiel!! i chyba z czarnych okularow dzisiaj nie skorzystam :) ale z pampersa nie zrezygnuje ! randke tez bym o mal z synkem nie miala ;( normalnie wczoraj mialam prawdziwa komedie eheheh ;( nie wiedzialam czy wczoraj plakac czy sie smiac ;( :)
3309
#Navi nieaktywny
31 lipca 2010r. o 9:46
To Ty z synkami na randkę chodzisz??:D nie za młodzi??:D to dobrze, że już sobie poradziłaś ze wszystkim :) ja Was żegnam i lecę do pracy, życzę miłej zabawy na grillu:)
4067
#zraniona nieaktywny
31 lipca 2010r. o 9:56
Navi napisał(a): To Ty z synkami na randkę chodzisz??:D nie za młodzi??:D to dobrze, że już sobie poradziłaś ze wszystkim :) ja Was żegnam i lecę do pracy, życzę miłej zabawy na grillu:)

hhahahhahaha o mal pisalam,dobrze ze wyszlo tak jak wyszlo poki nie bylo za pozno :P
3309
#Navi nieaktywny
31 lipca 2010r. o 22:18
Nasze Gośki, Pawły i Zranione bawią się na grillu, a ja sobie ide spać:) dobranoc:D
~Gocha niezalogowany
31 lipca 2010r. o 22:37
Monia wstawaj już jesteśmyyyyyyyyyyyyyyyy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 lipca 2010r. o 22:46
~Gocha napisał(a): Monia wstawaj już jesteśmyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Witam Wszystkich !

I jak było wesoło ?
2945
Mgosia
31 lipca 2010r. o 22:47
Artur , było bardzo miło i fajowo :) Ekipa taka na 5 :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza