Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 lipca 2010r. o 0:04
GoSiaM napisał(a): To kurcze Wy obaj , jak surykatki zaczynacie :D:D:D zaraz padnę ze śmiechu :D:D:D

Chyba słoniowe surykatki he he o już trochę dochodzę do siebie nie wiem co to jest z tym spaniem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
31 lipca 2010r. o 0:10
To po mamrocie pewnie , lepiej się przyznaj :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 lipca 2010r. o 0:29
Tak myślę może by dać ogłoszenie że poszukuję sexownej rehabilitantki może to by mi pomogło na te napady snu he he
Ale to też ryzyko bo serce mam słabe to już chyba wolę śpiączkę jak zawał he he.

Dopisane 31.07.2010r. o godz. 00:29:

GoSiaM napisał(a): To po mamrocie pewnie , lepiej się przyznaj :D

Nie dawno tego nie piłem ale znam takich smakoszy i oni mówią że po mamrotach to najpierw jest krótko ciemno w oczach a potem kilkugodzinna ...czka więc śpiączka jest wykluczona w tym czasie. Wierzę im bo to są fachowcy, trenują codzienniehe he

Zastosowana autokorekta

2945
Mgosia
31 lipca 2010r. o 0:30
No to ja teraz wiem, co dolega rannej :D:D:D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 lipca 2010r. o 0:33
GoSiaM napisał(a): No to ja teraz wiem, co dolega rannej :D:D:D

A co z nią ?
2945
Mgosia
31 lipca 2010r. o 0:39
No właśnie to co po mamrocie, ze wskazaniem na kupczyczkę :D pewnie mnie zabije jak przeczyta , ale tak mnie dzisiaj rozśmieszyła że o mało nie umarłam :D

Dopisane 31.07.2010r. o godz. 00:39:

Do spania do licha surykatko :D :P Dobranoc :D :)

&feature=player_embedded

3186
#arturkedzia nieaktywny
31 lipca 2010r. o 1:19
GoSiaM napisał(a): No właśnie to co po mamrocie, ze wskazaniem na kupczyczkę :D pewnie mnie zabije jak przeczyta , ale tak mnie dzisiaj rozśmieszyła że o mało nie umarłam :D Dopisane 31.07.2010r. o godz. 00:39:Do spania do licha surykatko :D :P Dobranoc :D :)

&feature=player_embedded

A to oto chodzi no Twoje życie jest zagrożone he he. No dobra to spadamy spać. Dobranoc Gosia.

Dobranoc Wszystkim.
~zraniona niezalogowany
31 lipca 2010r. o 7:29
GoSiaM napisał(a): No to ja teraz wiem, co dolega rannej :D:D:D

:> czy musisz wszytsko rozpowiadac? tak czy siak przychodze dzisiaj w ciemnych okularach i pampersach :|
Witam cie Arturze,co chodzi o pielegniarka to mowisz i masz :D
Ps.Gosia nastepne odpadly i to w wszytsko na jednym lewym o..... ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy