Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4250
#Franczesko nieaktywny
19 sierpnia 2010r. o 19:15
Ależ wampirku, ja tylko takie odniosłem wrażenie. Ale jak czytam dokładnie to jednak nie o mnie chodziło. :D

Dopisane 19.08.2010r. o godz. 19:15:

Gdzie wszystkich wywiało, sam tu jestem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
19 sierpnia 2010r. o 20:36
Ja przecież jestem:D:D
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 sierpnia 2010r. o 1:30
Witam Wszystkich !

Dopiero zaczął działać bolec i jestem na chwilę bo jest późno.
Ciekawe co porabiają Sylwia Zraniona PlejaDanka Eri i Makowa bo już dawno tu nie zaglądały.

Navi wróciłaś ale widzę że tylko ciałem bo duch śmiga chyba po plaży he he.

Gośka Senti widziałem fotki są extra te wczasy należą Wam się za pracowitość ja wiem że ciężko Wam tak nic nie robić ale przy odrobinie wysiłku dacie sobie i z tym problemem radę he he.

Scan czas ucieka miałeś już jakieś fajne odwiedziny he he

Toja ja nie wiem kto to by kogo szkolił ale mam takie jedno urz. do testowania ale wątpię czy się odważysz na próbę bo to specjalistyczny sprzęt he he. I co Ty na to.

Olo ładnie się pręży ta nowość w Twoim wykonaniu he he.

Franczesko ja czuwam a Ty pisz i nic się nie przejmój.

Moi drodzy jutro a w sobotę napewno mnie nie będzie także bawcie się tu dobrze i tylko proszę bez kłótni. Pozdrawiam Was Ciepło.

Dobranoc Wszystkim.
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
20 sierpnia 2010r. o 7:59
Ja wczoraj wieczorem próbowałam dobić sie na bolca ale bezskutecznie. Ja teraz ciężko pracuję. Wiesz Artur, zarabiam na ten helikopter ;)

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
4067
#zraniona nieaktywny
20 sierpnia 2010r. o 9:23
arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich !
Ciekawe co porabiają Sylwia Zraniona PlejaDanka Eri i Makowa bo już dawno tu nie zaglądały.

hej Panie Arturze :) No zraniona nie ma czasu teraz ostatnio tu siedziec-bo przewaznie ma od rana do wieczora pol bolecnatow u siebie,ze nawet nie mam nie raz czasu posprzatac ;( ostatnio dostalam powiedziane ze u mnie to dom otwartych drzwi ;( heheheh Arturze wiesz jak jest,ja sie ciesze -nie mam bynajmniej czasu myslec o przeszlosci! zawsze cos sie dzieje.Nie dlugo ciebie odwiedzimy :) Pozdrawiam :*
4350
#ScaN nieaktywny
20 sierpnia 2010r. o 11:02
arturkedzia napisał(a):

Scan czas ucieka miałeś już jakieś fajne odwiedziny he he

Pewnie, że tak .. :D ale tych panienek sie już tu przewinęło :> :> Ciężko wszystkie policzyć :D

'Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.. '
4250
#Franczesko nieaktywny
20 sierpnia 2010r. o 17:46
Witam i pozdrawiam. :D
3309
#Navi nieaktywny
20 sierpnia 2010r. o 18:29
Artur hehe ja wróciłam ale tak jak mówisz dalej jestem na plaży:D:D we wrześniu jadę w góry:D już dosyć nasiedziałam się w domu teraz trzeba jeździć:D:D

Dopisane 20.08.2010r. o godz. 18:29:

Gocha, Sentuś, Gabi ale pogoda Wam dopisuje bo wszędzie piękna pogoda:D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.