Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
25 sierpnia 2010r. o 22:08
Z masażem erotycznym:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 sierpnia 2010r. o 22:10
Navi napisał(a): Z masażem erotycznym:P

takim :P :P :P ;)
2945
Mgosia
25 sierpnia 2010r. o 22:11
Wcale o tym nie pomyślałam :> :> niedobra kobieto :> myślałam tylko , ze boli mnie i tu i tam i jeszcze sama nie wiem gdzie :) uda najbardziej.....znaczy mięśnie od ganiania za mewkami :(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
25 sierpnia 2010r. o 22:30
Hehe, tak jakby mewki nie mogły do Ciebie podlecieć:D żegnam się już i idę spać:* dobranoc:*
2945
Mgosia
25 sierpnia 2010r. o 22:31
I mnie sama zostawiasz ;( ;( ;( i to jeszcze prądu nie mam ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 sierpnia 2010r. o 22:34
GoSiaM napisał(a): Wcale o tym nie pomyślałam :> :> niedobra kobieto :> myślałam tylko , ze boli mnie i tu i tam i jeszcze sama nie wiem gdzie :) uda najbardziej.....znaczy mięśnie od ganiania za mewkami :(

Witam Wszystkich !

Gośka Ty takiego super masażystę swojego własnego i już sprawdzonego masz obok siebie a chcesz szukać jakiegoś obcego ?

Senti wymasuj ją tak żeby jej się gwiazdy w oczach zaświeciły he he.

Navi napewno damy radę a nawet coś skonsumujemy i wypijemy he he
2945
Mgosia
25 sierpnia 2010r. o 22:37
Coś Ty Artur Senti ma mnie wyżej dziurek w nosie :| bo jestem ostatnio tak jakby nieznośna trochę :]

3186
#arturkedzia nieaktywny
25 sierpnia 2010r. o 22:48
GoSiaM napisał(a): Coś Ty Artur Senti ma mnie wyżej dziurek w nosie :| bo jestem ostatnio tak jakby nieznośna trochę :]

Tzn. wykończyłaś mi mojego Przyjaciela Ty nie dobra Kobieto to dlatego nic nie pisze bo go nie dopószczasz he he.

Senti po tych wczasach to Ty wypoczęty raczej nie będziesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza