Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
25 sierpnia 2010r. o 22:50
No widzisz jak ja nie dopuszczę , ma swojego lapka przecież , obejrzał film i już wskoczył do wyrka :> a ja samiutka taka :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 sierpnia 2010r. o 23:14
GoSiaM napisał(a): No widzisz jak ja nie dopuszczę , ma swojego lapka przecież , obejrzał film i już wskoczył do wyrka :> a ja samiutka taka :/

Jaka samiutka a ja to co a w ogóle to śmigaj do niego bo miejsce Ci zagrzał i czeka na premię za dzisiejszy dzień he he a powrót we wtorek planujecie ?
2945
Mgosia
25 sierpnia 2010r. o 23:53
Sama ie wiem kiedy wrócimy , to zależy od pogody i chęci :) nie mogę śmigać do niego , bo on strasznie warczy , może na mnie :| ;(

Dopisane 25.08.2010r. o godz. 23:53:

Artucho spadamy spać :) Dobranoc :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 sierpnia 2010r. o 0:20
GoSiaM napisał(a): Sama ie wiem kiedy wrócimy , to zależy od pogody i chęci :) nie mogę śmigać do niego , bo on strasznie warczy , może na mnie :| ;( Dopisane 25.08.2010r. o godz. 23:53:Artucho spadamy spać :) Dobranoc :)

No wł. spadamy bo już ciemno he he.

Dobranoc Wszystkim.

Zmoderowano 26.08.2010 godz.13:00 - powód: domknięcie tagów cytowania (dotka)
3145
#hemi nieaktywny
26 sierpnia 2010r. o 16:58
Arturze jak tam zdróweczko dopisuje i w ogóle jak sie czujesz,moze bardzo rzadko tutaj pisuje ale zerkam czasami na temat:) pozdrawiam serdecznie:) trzymaj sie cieplutko:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 sierpnia 2010r. o 18:59
GoSiaM napisał(a): ... i już wskoczył do wyrka ... a ja samiutka taka ...

Diagnoza :

B E Z S E N N O Ś Ć : )

P.S.
Miłych snów życzę : )
3118
#sylvia nieaktywny
26 sierpnia 2010r. o 19:08
Witam wszystkich :* jak zwykle o tej godzinie jeszcze tutaj nic się nie dzieje :| a jak tu jest Pełna Chata to ja już dawno słodko śpię :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 sierpnia 2010r. o 19:11
Bo Gs jeszcze mewy gania : )

P.S.
Ewentualnie sentinela : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.