Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
27 sierpnia 2010r. o 22:14
Kobieto ja nawet sztorm przeżyłam, pana w gaciach, leżącego na środku korytarza i wymiotron , a Ty mi tu z jodem wyskakujesz :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
27 sierpnia 2010r. o 22:17
No i wszystko jasne dlaczego teraz tak się boisz:D:D
2945
Mgosia
27 sierpnia 2010r. o 22:38
A gdzie tam znowu się boje :P ja jestem baba z jajami :D Hardcor :| :D

Dopisane 27.08.2010r. o godz. 22:25:

Artur, no wyłaź chłopie bo Mundek mi uciekł i za chwilkę idę spać :)

Dopisane 27.08.2010r. o godz. 22:38:

Skoro niema nikogo , to mówię dobranoc :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 sierpnia 2010r. o 22:38
GoSiaM napisał(a): A gdzie tam znowu się boje :P ja jestem baba z jajami :D Hardcor :| :D Dopisane 27.08.2010r. o godz. 22:25:Artur, no wyłaź chłopie bo Mundek mi uciekł i za chwilkę idę spać :)

Jestem jestem już a co to za atrakcje miałaś ? wytrzymała jesteś he he.
Navi zmykaj już dobranoc.

Zmoderowano 28.08.2010 godz.10:48 - powód: cytat (dotka)
2945
Mgosia
27 sierpnia 2010r. o 22:59
O masz :| :D a ja dobranoc już napisałam :] Wiesz.. ja zawsze mam jakieś atrakcje ;)
Musi być wesoło :D

Dopisane 27.08.2010r. o godz. 22:59:

Teraz już mówię ostateczne dobranoc :) kurcze zaczyna mnie pomału odrzucać od internatu , ale może to i dobrze wreszcie uda się skończyć z tym nałogiem :)
Artur niech Ci się przyśni .... no dobra, te wakacje pod namiotami ;) :D Śpij dobrze :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
28 sierpnia 2010r. o 0:12
GoSiaM napisał(a): O masz :| :D a ja dobranoc już napisałam :] Wiesz.. ja zawsze mam jakieś atrakcje ;)
Musi być wesoło :D

>Dopisane 27.08.2010r. o godz. 22:59:Teraz już mówię ostateczne dobranoc :) kurcze zaczyna mnie pomału odrzucać od internatu , ale może to i dobrze wreszcie uda się skończyć z tym nałogiem :)
Artur niech Ci się przyśni .... no dobra, te wakacje pod namiotami ;) :D Śpij dobrze :)

O to fajny sen ale lubię też ten o sexownej rehabilitantce he he Dzięki.

Wiecie do przyszłego końca tygodnia jestem uziemiony z kompem od łóżka. Dziś był serwis i nie dali rady go naprawić więc zabrali gł. płytę do Koszalina na warsztat. Porażka nie wiem jak to przeżyję będzie ciężko bo już się przyzwyczaiłem do tych udogodnień.

Ja też już zmykam. Dobranoc Wszystkim.
4250
#Franczesko nieaktywny
28 sierpnia 2010r. o 6:30
Dzień dobry, w ten deszczowy weekendowy poranek.
3309
#Navi nieaktywny
28 sierpnia 2010r. o 9:25
Franczesko spać nie możesz??:D:D:D ja w końcu odpocznę 2 dni:) Gocha mnie co wieczór odrzuca od neta, a potem zaś siadam:D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.