No to masz szczęście :> bo już podejrzewałam Cię o zdradę ;( i myslałam , ze mnie nie kochasz ;(
:D :D :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
no będę tęskniła :( znowu zostanę prawie samiutka , chyba że śpioch Artur się przebudzi :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
GG to obowiązkowo :D bo my nie umiemy bez siebie żyć :D
A teraz ładnie proszę o piękne piosenki , żeby tu było co posłuchać :)
Dopisane 28.08.2010r. o godz. 18:09:
no i się nasłuchałam , juz zaraza uciekła :>
A czy Hemi chce szczypawki pod sukienkę swoją czerwoną ? :> Kto kogo niby zapomniał :> wszyscy pozostawiacie mnie samotną, bez opieki , nawet Artur dostał kurzej śpiączki :D :P
:P :P :P ;)
Dopisane 28.08.2010r. o godz. 20:25:
Wiesz co Hemi :) kiedyś strasznie lubiłam piosenkę, którą zamieściłeś :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.