Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4250
#Franczesko nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:05
A mogą być ognie kwiatka obecnie nie posiaddam

[img=1283198725_sk921nj.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:06
:* dziękuję:D a już myślałam, że mnie zaszczycisz kaktusem:P
4250
#Franczesko nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:09
Dobranoc.
Miłych snów.
Gosi kolacji i celnego wbijania kłów (lub ew widelca) :D
3309
#Navi nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:16
Dobranoc:) ja też niedługo idę:)
2945
Mgosia
30 sierpnia 2010r. o 22:17
kur..... ja mam dzisiaj problem z napisaniem czegokolwiek , bo wszystko mi się zacina :> a co dopiero z gryzieniem , najwyraźniej cała jestem do dupy ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:30
sentinel napisał(a): Arturze, Gosia chce Franczeskowi gryźć jakąś latarkę, czy coś tam. :)

Uważaj , bo zapowiadają w nocy burze i duże ulewy.

No to nieźle ale nie wiem co gorsze czy burza czy złodzieje he he. Burza może przejdzie zresztą padać może oby nie grzmiało bo już mi jednego kompa spaliło.

Gośka to ja też jestem zły tylko tak niewinnie wyglądam he he.

Navi ja ostatnio dost. 7 róż od Przyjaciół ale byłem szczęśliwy.

Franczesko no już wiem o co chodzi.
3309
#Navi nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:35
Gocha a chcesz kopala w dupala??
:>
Artur mnie tak nie kochają jak Ciebie:D widać nie tylko ja się tak cieszę z kwiatów, nawet faceci:D
2945
Mgosia
30 sierpnia 2010r. o 22:39
Mam problem z pisaniem postów :> ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza