Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
1017
#T nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:21
~ napisał(a): Ona o tym dobrze wiedziała , ale nawet tą drogę gdzieś pogubiła , może przyszły chwile zwątpienia... a może wśród tłumu ludzi była bardzo samotna .

Z historii wynika,ze nie wiedziala o Dobrej Nowinie lub jej nie przyjela.Czytajmy Biblie Swieta i znajmy Prawde!

Zmoderowano 31.08.2010 godz.20:17 - powód: cytowanie (sentinel)

Dopisane 31.08.2010r. o godz. 20:21:

Hegemon napisał(a): Nieźle T : )
Ciekawe tylko gdzie w tym wszystkim "odnajdujesz" np. Jahwe, Allaha czy Buddę ?
No i tylda "z licznikiem postów" : )

P.S.
Ale "Halleluja" - pierwsza klasa : )

Jezus Chrystus jest wszystkim i w Nim mamy wszystko co potrzebne do zycia(naturalnego) i bogobojnosci (duchowe).I tak to jest.Czytajmy Biblie Swieta i znajmy Prawde!

Zmoderowano 31.08.2010 godz.21:01 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 sierpnia 2010r. o 20:21
Była tylko wróżką, na pozór silną, ale tylko na pozór i mimo że wiedziała o dobrej nowinie, nie potrafiła z niej czerpać siły potrzebnej do życia.
3309
#Navi nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:22
Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...T czy Ty umiesz rozmawiać na inny temat niż tylko bóg? przypominasz mi takiego mohera starego co nic nie robi tylko narzeka, daje na tace i się modli...daj na luz.
1017
#T nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:25
Navi napisał(a): Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...T czy Ty umiesz rozmawiać na inny temat niż tylko bóg? przypominasz mi takiego mohera starego co nic nie robi tylko narzeka, daje na tace i się modli...daj na luz.

Navi, jestes zdumiewajacym stworzeniem Boga, i ja cie blogoslawie. :)
3309
#Navi nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:29
:| :| nawróć mnie bo stanęłam obok i błądze :|
2796
#dotka nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:49
dedykacja dla T :D

&feature=channel
1017
#T nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:56
Dotka,Ty tez jestes zdumiewajacym stworzeniem Boga,i ja Ciebie kocham i tez blogoslawie. Naprawde! :)
~fan Dotki niezalogowany
31 sierpnia 2010r. o 20:56
Z dedykacją dla Dotki ;) :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza