Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:52
E co to za avatar??dawaj wampirzyce:D:D jakoś bardziej do ciebie pasuje:)

Dopisane 30.08.2010r. o godz. 22:52:

Dobranoc.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
30 sierpnia 2010r. o 23:55
;( ;( ;( ;( ;( zaraz mnie trafi ;( coś się zepsuło ;(

Dopisane 30.08.2010r. o godz. 23:52:

Zmoderowano 31.08.2010 godz.0:22 - powód: powielony link :) (sentinel)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 0:17
GoSiaM napisał(a): Mam problem z pisaniem postów :> ;(

Ja to w ogóle nie mogę netu zał. kiedy chce to się wł. co 10 raz.
Chyba nie będę się tak męczył więc zmykam może jutro będzie lepiej.

Dobranoc Wszystkim.
2945
Mgosia
31 sierpnia 2010r. o 17:11
Wróżka, która utraciła swoją twarz

Dawno , dawno temu , w czasach których już nikt nie pamięta, żyła sobie wróżka. Od samego rana biegała boso po rosie , tańcząc z promykami słońca . W około rozsiewała swój uśmiech, czym przyciągała do siebie masę ludzi , niektórzy z nich zostali jej przyjaciółmi . Nosiła tęczową torebkę , a w niej mnóstwo chusteczek i czerwony pisak .
Chusteczkami osuszała łzy napotkanym smutaskom i wycierała noski, a później malowała na ich twarzyczkach piękny uśmieszek . Miała wielkie marzenia , które chciała zrealizować, nawet ktoś jej zwrócił uwagę , ze nie da się zbawić całego świata , ale ona tego nie słuchała i dawała swoje serducho innym , tak na dłoni . Kiedyś wieczorową porą dostała piękną czerwona różę , taka jak bardzo lubiła . Nie podejrzewając niczego , z radością przytuliła ją do siebie i wtedy ogromny kolec przebił jej serduszko , pozostawiają mikroskopijna dziurkę. Od tamtej pory z dnia na dzień traciła siły , uchodziło z niej życie, już nie miał sił na swoje marzenia , na uśmiech . Zaczęła chować się za maską, żeby nikt nie dostrzegł jej bezradności i smutku. Robiła wszystko , żeby odsunąć od siebie przyjaciół , nie chciała zarażać ich swoim smutkiem . Pozostali tylko nieliczni , których nie dało się odstraszyć . Choć i od nich chowała się ostatnio , nie miała już chęci na figle i żarty . Niegdyś otwarte na oścież drzwi jej domku, teraz były zamknięte, pukający przyjaciele odchodzili z kwitkiem , a ona stała ze łzami w oczach, przy oknie za firanką , udając , że jej nie ma . Dawniej potrafiła się otworzyć i nawet wypłakać w przyjacielski rękaw , ale teraz już nie miała na to odwagi , choć tak bardzo tego potrzebowała . Przestała wierzyć w ludzi, a nawet w samą siebie. Zapominała nawet o skrzynce na listy , która kiedyś pękała w szwach , teraz nawet do niej nie zaglądała. Maska za którą kiedyś się chowała, teraz stała się jej prawdziwą twarzą , smutną , szarą a nawet złą. I taką dostrzegali ją ludzie , zapomnieli o dawnej wróżce . Pewnego dnia jej serce nie wytrzymało , bo rana była tak wielka , ze przedzieliła je na pół , wtedy słuch o niej zaginął , tylko czasami starsi ludzie opowiadają swoim wnuczkom bajkę, o wróżce która utraciła swoje ja .

KONIEC.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
1017
#T nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 19:36
To bardzo smutna historia.Ze tez nikt tej kobiecie nie powiedzial Dobrej Nowiny o Jezusie Chrystusie. Nie wiedziala,ze bez Niego nie mozemy NIC zrobic. A moze ci ludzie naoukolo niej tez nie wiedzieli? Nauczmy sie z tej historii, wszyscy,ktorzy znamy Dobra Nowine,i rozgaszajmy ja! Halleluja!
2951
#Anonim2951 nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 19:38
Przeczytałem o masce i mi się skojarzyło : )

P.S.
Taka jest "natura" komputera ( internetu ) , że czasami się zacina Gs : )
~ niezalogowany
31 sierpnia 2010r. o 19:42
T napisał(a): To bardzo smutna historia.Ze tez nikt tej kobiecie nie powiedzial Dobrej Nowiny o Jezusie Chrystusie. Nie wiedziala,ze bez Niego nie mozemy NIC zrobic. A moze ci ludzie naoukolo niej tez nie wiedzieli? Nauczmy sie z tej historii, wszyscy,ktorzy znamy Dobra Nowine,i rozgaszajmy ja! Halleluja!

Ona o tym dobrze wiedziała , ale nawet tą drogę gdzieś pogubiła , może przyszły chwile zwątpienia... a może wśród tłumu ludzi była bardzo samotna .
2951
#Anonim2951 nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 20:03
~ napisał(a):
T napisał(a): ... Nie wiedziala,ze bez Niego nie mozemy NIC zrobic ... Halleluja!

Ona o tym dobrze wiedziała ...

Nieźle T : )
Ciekawe tylko gdzie w tym wszystkim "odnajdujesz" np. Jahwe, Allaha czy Buddę ?
No i tylda "z licznikiem postów" : )

P.S.
Ale "Halleluja" - pierwsza klasa : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza