Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
20 września 2010r. o 22:02
Gocha, a to nie Twoja godzina na spanie:D:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
20 września 2010r. o 22:05
Navi napisał(a): Gocha, a to nie Twoja godzina na spanie:D:D

A czyja?? :D :D

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
20 września 2010r. o 22:06
No raczej moja:D:D
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
20 września 2010r. o 22:28
Navi :| spac;p;p

Tylko Ty:*
3309
#Navi nieaktywny
20 września 2010r. o 22:37
Przecież ja grzeczna jestem :|
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 września 2010r. o 0:56
Navi napisał(a): Gocha, a to nie Twoja godzina na spanie:D:D

Navi Gosia ma powody by być zmęczona i dlatego musimy jej wybaczyć że chce odpocząć. Ty to wiesz najlepiej. Fajnie że lubisz eksperymenty to razem z Eri i Sylwią będziecie stanowić mocną ekipę do spraw likwidacji mojego paraliżu he he. Miała
być jeszcze Zraniona ale niestety nie było a szkoda bo chciałem ją poznać.

Wiecie chyba zmarzłem w tym garażu bo mnie plecy bolą i ciągle mi zimno C

Sylwia narazie wystarczy taka sukienka bo jak Gośka się wkurzy i gwizdnie to i tak Ty uciekniesz a mi tylko w ręku sukienka zostanie zresztą musimy działać powoli żeby to co ma podnieść się ostatnie nie podniosło się pierwsze he he.

Gośka szybko odpoczywaj bo kto tu będzie pilnował żebyśmy nie rozrabiali he he. Koc jest super. Ten Lew na nim tak wczoraj mruczał że momentalnie zasnąłem jak stary 40-sto letni niedźwiedź a rano nie chciało mi się wstawać he he.

Senti wiesz znów zapomnieliśmy dać Ci te nakrętki dla Nikoli no i Mama jeszcze znazła parę pojemników na Twój soczek.
Ale może poproszę Stasinka żeby Ci to wszystko podrzucił.

Będę zmykał bo mnie też jesienne zmęczenie bierze albo coś gorszego jakaś inna zaraza he he.

Pozdrawiam Was Ciepło i Życzę miłego dnia. Dobranoc Wszystkim.
~TOja niezalogowany
21 września 2010r. o 11:26
cześć wszystkim
~Gs niezalogowany
21 września 2010r. o 13:15
Mam nadzieję, że tym razem to cześć będzie mniej złowrogie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza