Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Gocha niezalogowany
24 września 2010r. o 22:28
Artur , bo my już, stare pierdziele zasmarkane jesteśmy :D

&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 września 2010r. o 22:52
Sylwia Ty Moja Sexowna Przyjaciółko !!!

W Dniu Twoich Urodzin Życzę Ci przedewszystkim zdrowia bo ono jest najważniejsze byś mogła osiągnąć to wszystko co zaplanujesz i o czym marzysz, szczęścia w miłości bo na nie w pełni zasługujesz, pociechy z dzieci bo one są Twoją radością i przyszłością A to taki dodatek odemnie dla Ciebie :

Dopisane 24.09.2010r. o godz. 22:52:

~Gocha napisał(a): Artur , bo my już, stare pierdziele zasmarkane jesteśmy :D

No z naciskiem na zasmarkane he he.
~Gocha niezalogowany
24 września 2010r. o 23:03
Dankam pisze , ze mi papier toaletowy z biedronki podrzuci :D może wystarczy cała paczka do rana :D
~Gocha niezalogowany
24 września 2010r. o 23:04
Dankam pisze , ze mi papier toaletowy z biedronki podrzuci :D może wystarczy cała paczka do rana :D
3309
#Navi nieaktywny
24 września 2010r. o 23:16
Ja się wtrącę, że już choruje 2 tydzień i końca nie widać...:/
~Gocha niezalogowany
24 września 2010r. o 23:18
To już wiem kto nam sprzedał , przez łącza :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 września 2010r. o 23:23
Navi napisał(a): Ja się wtrącę, że już choruje 2 tydzień i końca nie widać...:/

To jest już troje smarkaczy niech Dankan całego busa tego papieru przywiezie he he. Coś łatwo się wruszam fontanna mi z nosa leci a Mama śpi ale czad he he.
3309
#Navi nieaktywny
24 września 2010r. o 23:25
Gocha no przecież w samotności nie będę chorować:D:D
Artur jak fajna fontanna to masz na co patrzeć:D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.