Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Gocha niezalogowany
2 października 2010r. o 14:27
Eri ja mam już obowiązki :) nie mogę sobie fruwać ..... życie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
2 października 2010r. o 14:41
Ja też mam .... może trochę inne ale mam :)
~TOja niezalogowany
2 października 2010r. o 14:42
Spróbuje je wyciągnąć z domu gdzieś o 22 bo najpierw imprezka w domciu a potem w miasto.Gosiu nie wszystko stracone.Ja też mam dzieci a że lubią spać u babci to mam farta w końcu i mamom i żoną coś od życia się należy ;)
~TOja niezalogowany
2 października 2010r. o 14:50
Myślicie że nie będzie mi tam targać w krótkim rękawie zanim wskoczę na parkiet bo ostatni raz byłam w sierpniu?
~TOja niezalogowany
2 października 2010r. o 14:52
A z resztą nie idę z domu tylko z imprezki to już raczej powinno mi być całkiem cieplusio no nie?A więc będę w białej tunice taki znak rozpoznawczy dla was dziewczątka :]
3225
#erjotka nieaktywny
2 października 2010r. o 15:00
będzie ci gorąco :D
~TOja niezalogowany
2 października 2010r. o 15:30
Etam nie wiem o co ci kaman w tym momencie ale idę się szykować bo jeszcze dzieciaczki muszę odwieść do babci autem wrócić i iść z buta a umówiona jestem na 18 tak że nie lubię się spóźniać
~:) niezalogowany
2 października 2010r. o 15:41
Zapomniałaś dodać..Anioł Czuwa!!! :> :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.