Pannazdzieckiem napisał(a): Trochę może wcześnie , jak na dzień dobry , ale obudziłem się wcześniej , aby napalić w kominku , jak się Gocha i reszta bandy pobudzi , żeby cieplutko było. Ech Artek , ja to Ci normalnie zazdroszczę , wcześniej 140 pielęgniarek , a i teraz wszystkie dziołchy do Ciebie lgną. Faktycznie , przypomniałem sobie Łysego , profesor Pawłowski , polonista i w internacie również straszył. Ja skończyłem w 83 i w ojczystym języku szkoliła mnie pani Pszczółka bodajże Sobolewska , która zwykła była mówić " a gdześ ty się do tej pory edukował , baranie jeden" zawsze odpowiadałem "pod pani czujnym okiem , pani profesor"
No, a Sliedziu to faktycznie ikona tej szkoły.
(Teraz należy czytać z lwowskim akcentem)
Od Sliedzia uczyłem sie aparatów tielefonicznich i retooryki -gdzie lieziesz gałganie.
Już.
Masz rację Artur , opłaca się być optymistą , szkoda tylko , że tak późno to zrozumiałem , ale dobrze , że wreszcie.
Mówisz , że będziecie rozrabiać z Gochą i Navi ? Ze względu na wiek , musiałbym sie zastanowić gdzie mam rozrabiać , z Wami , czy w paryskiej? Mam dwa dni ciężkiego myślenia :D Dobra lecę rozpalić w kominku, miłego dnia.
Alma.Gemela napisał(a): Dzien Dobry Wszystkim.....
Witaj Artur ,Witaj Pannazdzieckiem-Was juz znam to buzka:*
Tak Arturku odczytalam Twoje powitanie na temacie ale dziekuje za kontakt na priv.
:)Bardzo mi milo.
Na razie Was tu wszystkich czytam ale mysle ze bede tu ''wpadac'':D Tylko sie musze połapac ''kto tu i co tu'', bo na razie mi jakos ''nieswojo'' :]
Pozdrawiam :)
zraniona napisał(a): kurde posta pisalam i nie ma :( wiec Witttttttaaaaaaaaaaammmmmmm jeszcze raz wszytskich, i pytam sie gdzie Gochaaaa,wstawaaaaaaaaaajjj,to ty powinnas tu pierwsza nas witac a nie zeby ciebie ejeszcze budzic!! :> Panie Arturze a gdzie buziaki dla mnie ;( a ja myslalam ze jestem TA jedyna ;( ;( ;( ide plakac teraz za zdrade :*
sylvia napisał(a): Arturze dziękuję za miły telefon jak zwykle wprowadził mnie w lepszy nastrój :* :* :*
Zastosowana autokorekta