Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
15 października 2010r. o 21:57
Janku przyłączam się do życzeń Gosi :) i oczywiście Twoje życie Agą niech będzie kolorowe i pełne miłości:*:*
Hegemon Ty masz już sklerozę :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
15 października 2010r. o 22:20
Mundek , coś mnie łupie w kościskach :|
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 października 2010r. o 2:15
Pannazdzieckiem napisał(a): Trochę może wcześnie , jak na dzień dobry , ale obudziłem się wcześniej , aby napalić w kominku , jak się Gocha i reszta bandy pobudzi , żeby cieplutko było. Ech Artek , ja to Ci normalnie zazdroszczę , wcześniej 140 pielęgniarek , a i teraz wszystkie dziołchy do Ciebie lgną. Faktycznie , przypomniałem sobie Łysego , profesor Pawłowski , polonista i w internacie również straszył. Ja skończyłem w 83 i w ojczystym języku szkoliła mnie pani Pszczółka bodajże Sobolewska , która zwykła była mówić " a gdześ ty się do tej pory edukował , baranie jeden" zawsze odpowiadałem "pod pani czujnym okiem , pani profesor"
No, a Sliedziu to faktycznie ikona tej szkoły.

(Teraz należy czytać z lwowskim akcentem)

Od Sliedzia uczyłem sie aparatów tielefonicznich i retooryki -gdzie lieziesz gałganie.
Już.
Masz rację Artur , opłaca się być optymistą , szkoda tylko , że tak późno to zrozumiałem , ale dobrze , że wreszcie.

Mówisz , że będziecie rozrabiać z Gochą i Navi ? Ze względu na wiek , musiałbym sie zastanowić gdzie mam rozrabiać , z Wami , czy w paryskiej? Mam dwa dni ciężkiego myślenia :D Dobra lecę rozpalić w kominku, miłego dnia.

Witam Wszystkich !

Gosia myślałaś pewnie że zaspałem ale to nie to.

Kurcze szczęście że Mama się obudziła bo sterowanie mi spadło i nie mogłem pisać ale teraz może to jakoś nadrobię.

Pannozdzieckiem to wychodzi na to że jak ja zaczynałem do Ciebie już w szkole nie było .Pszczoły też już nie było a moją wychowawczynią była P. Łozowska uczyła teletransmisji i telekomutacji. Mnie też Śledziu uczył AT iMZT i sam wiesz że z nim nie było nudów. Do was mówił ,,gałganie,, ale widzę że się rozwijał przez te lata bo do nas jak ktoś źle odp. to mówił : czyt. z Lwowskim akcentem ,,Sinku ty beznadziejnie durny dupku parciany, gdzieś ty się takich głupot nauczył
siadaj dwója,, Takich histori było mnóstwo a do lusrta pogadać was wysyłał ?Mógłbym pisać jeszcze długo ale nie ma na to czasu.

Fakt z pielęgniarkami było fajnie bo zdrowo ale był problem ze szkołą bo ciągle byłem nie wyspany ponieważ codziennie do późna w nocy uczyłem je grać w ping ponga albo tańczyć . Robiłem to z dużym poświęceniem i zaangażowaniem ale i z przyjemnością no ale miałem też zdolne uczennice więc bywało również i na odwrót he he. A teraz cieszę się że pozostał mi chociaż urok osobisty tak myślę ale to już raczej nasze Kobiety mogą powiedzieć czy to prawda czy nie.

Coś wczoraj nie poszłeś z dziewczynami a dziś idziesz ? Nie patrz na wiek tylko jak się czujesz wewnątrz oczywiście jeśli to lubisz bo każdy lubi coś innego. Ja może kiedyś też tam wpadnę chociaż popatrzeć jak się ludzie bawią no i te buziaki odebrać he he jeśli będzie mnie miał kto przywieźć a z tym jest pewien problem. Korzystaj z bycia optymistą.

Dopisane 16.10.2010r. o godz. 01:27:

Alma.Gemela napisał(a): Dzien Dobry Wszystkim.....
Witaj Artur ,Witaj Pannazdzieckiem-Was juz znam to buzka:*
Tak Arturku odczytalam Twoje powitanie na temacie ale dziekuje za kontakt na priv.
:)Bardzo mi milo.
Na razie Was tu wszystkich czytam ale mysle ze bede tu ''wpadac'':D Tylko sie musze połapac ''kto tu i co tu'', bo na razie mi jakos ''nieswojo'' :]
Pozdrawiam :)

Proszę, myśl. że nie czyt. więc skopiowałem to na prv i już. Ja myślę tak samo jak Eri że szybko się tu wdrożysz a imprez nie lubisz to normalne bo każdy lubi coś innego nie jesteś jedyna to nie ma znaczenia zresztą polityka i wiara też nikogo nie eliminują ważne by miło spędzać czas.

Dopisane 16.10.2010r. o godz. 01:45:

zraniona napisał(a): kurde posta pisalam i nie ma :( wiec Witttttttaaaaaaaaaaammmmmmm jeszcze raz wszytskich, i pytam sie gdzie Gochaaaa,wstawaaaaaaaaaajjj,to ty powinnas tu pierwsza nas witac a nie zeby ciebie ejeszcze budzic!! :> Panie Arturze a gdzie buziaki dla mnie ;( a ja myslalam ze jestem TA jedyna ;( ;( ;( ide plakac teraz za zdrade :*

Odrazu zdrada :* :* :* są trzy już nie płacz proszę ale zostawiasz mnie bez opieki to co mam robić. Naobiecywałaś mi i co i nic he he. Chyba nauczyłem się dzięki Tobie dodawać buziaki widzisz dost. pierwsza.

Dopisane 16.10.2010r. o godz. 02:01:

sylvia napisał(a): Arturze dziękuję za miły telefon jak zwykle wprowadził mnie w lepszy nastrój :* :* :*

Sylwia to mi też miło tylko że przeze mnie talerz poszedł na ziemię no nie ? Jak tam wieczór był udany równie jak przed południe ? Już umiem więc masz teraz buziaki ode mnie :* :* :*

Dopisane 16.10.2010r. o godz. 02:15:

No i skończył mi się czas. Imprezowicze skł. raport jak było ?

Senti Gosia wstawajcie już mruczenie na niedzielę zostawcie albo dobra ja Was obudzę he he.

Dobranoc Wszystkim.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 października 2010r. o 6:33
czyt. z Lwowskim akcentem ,,Sinku ty beznadziejnie durny dupku parciany, gdzieś ty się takich głupot nauczył
siadaj dwója
Ha Ha pocieszny człowiek i chwała jego pamięci. Panią Łozowską pamiętam , jako bardzo mądrą kobietę , dzięki niej i póżniejszej praktyce nauczyłem się Pentaconty. Byłem w tym całkiem niezły , ale cywilizacja goni do przodu i w tej branży tacy jak ja , już nie są potrzebni.
Wczoraj , Artuś , to cierpiałem przez cały dzień , głupi dziwny czlowiek , bo inaczej nazwać się tego nie da , nażarł się śliwek w czwartkowy wieczór i piątek z głowy . Moderatorka Gocha zaleciła Nospę na ból żołądka i pomogło , tak więc dzisiaj......
no , cóż ...
Wpadnę tam na chwilę , zanim spuchnie atmosfera
Wódki dwie wypije , potem cicho się pozbieram......
Ja ........duszę na ramieniu wiecznie mam ,
cały zbudowany jestem z ran...
... ale powoli się wylizuję i pójdę połamać Aniołkowi skrzydełka.
Oczywiście w przenośni , jak przyjdzie co , do czego to i tak mnie pewnie zakracze. No coż , kobiety już takie są i chwała im za to. Miłego dnia Artur , jutro złożę Ci relację , jak Bolecnauci zdemolowali Paryską .

A przy okazji , dzień dobry wszystkim :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Gocha niezalogowany
16 października 2010r. o 12:12
Paniusiu , tylko bądź grzeczny :P bo ja nie będę Cie leczyć :P
4560
#Wiolizna nieaktywny
16 października 2010r. o 15:52
Cześć i czołem :D Kto wczoraj zabalował co? ;> A kto zabaluje dzisiaj? No kto? Kto? :D

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
3118
#sylvia nieaktywny
16 października 2010r. o 17:08
Cześć wszystkim :*
Ja wczoraj zabalowałam z Erio i Ranną :D :D :D Zabawa była przednia :P Towarzystwo też kto nie był niech żałuje :D
A dzisiaj też idziemy a co jak się bawić to się bawić :D I kto z nami Idzie??
4560
#Wiolizna nieaktywny
16 października 2010r. o 17:44
ide z ranna :D spoko spoko bedziemy na pewno! Rumcajs dołączy o 24:00, Tojsienka bedzie też. Kto jeszcze? Stolik jest zarezerwowany.

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza