Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
16 października 2010r. o 23:57
Było było ;) tylko trochę odwagi potrzeba :) :* no idę, bo mój koń odjedzie zaraz :> :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
17 października 2010r. o 0:00
GoSiaM napisał(a): Było było ;) tylko trochę odwagi potrzeba :) :* no idę, bo mój koń odjedzie zaraz :> :D

Nie wiem co w Tobie siedzi, ale jakoś zawsze muszę Ci przyznać racje.
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 października 2010r. o 2:58
GoSiaM napisał(a): No aż się boję co by i nas nie napadło :| :D to by się działo dopiero :D

Ja już uciekam do swojego niedźwiedzia :) dobranoc :*

Witam Wszystkich !

Gosia Ty poszłaś mruczeć niedźwiedziowi tylko ładnie mrucz bo może się zbudzić no chyba że o głaskanie Ci przed snem chodzi to trochę fałszuj he he. Teraz ja tu pobędę bo muszę te komentarze o mnie zdementować szczególnie ten o tej grypie he he. Śpij dobrze. Dobranoc
A ode mnie masz buziaki :* :* :*

Dopisane 17.10.2010r. o godz. 00:39:

~Jowita napisał(a): Witam Cię Arturze, mam nadzieję, że pozwolisz mi Ty i reszta "ferajny" zostać w Waszym towarzystwie. Podziwiam Cię i pozdrawiam. :*

Hej Jowitko ! Oczywiście jeśli tylko masz ochotę tu z Nami popisać to bardzo proszę . Wiem że Gosia Ci wszystko opowiedziała więc nie będę się powtarzał powiem tylko że pasujesz tu jak każdy z nas wł. tylko ja jestem inny przez ten paraliż ale już niedługo bo kiedyś wybiorę się do Paryskiej i mnie w końcu odpuści skubaniec a reszta jest normalna he he. Dziękuję za komplement miło mi :* :* :*

Dopisane 17.10.2010r. o godz. 01:18:

Pannozdzieckiem o szkole i internacie mogli byśmy pewnie długo rozmawiać ale fakt kiedyś łączność a teraz to już przepaść. Oj z tymi śliwkami to faktycznie Cię poniosło i pewnie nosiło do WC zanim Ci przeszło he he. Szybko wróciłeś z tej Paryskiej a laski pewnie dopiero się rozkręcały no nie ?

Dopisane 17.10.2010r. o godz. 02:58:

sentinel napisał(a): Z tego , co Artur pisze, to miał w szkole bardzo ciekawe i atrakcyjne życie. Wydało się też, dlaczego tak lubi pielęgniarki. :D

Senti ładnie to ująłeś tylko Makowa odrazu mnie podsumowała a to nie było wcale tak. Ja poprostu jak zawsze byłem uprzejmy i uczyłem je na ich prośby a że lubię pomagać to czyniłem to z przyjemnością dodam że w tym czasie miałem dziewczynę (2 lata) b. atrakcyjną więc o innych nie myśl. bo i po co zresztą nie uznaję skoków w bok kiedy bywałem w związkach .Wierność to podstawa związku. Zawsze byłem wierny i tego oczekiwałem od swojej wybranki. Wiadomo pokusy są zawsze ale jak się ma zasady to życie jest prostrze chyba wszyscy się ze mną zgodzą. Co innego być singlem wszystko jest dozwolone dopuki nikt przy tym nie cierpi mam na myśli np. rozbijanie związków.

Gosia wstrzymaj się z tym szczepieniem bo to nie ten virus he he.

MakowaPanienko to nie żadna grypa he he, Pies na baby ? zgadzam się z tym określeniem tylko w odniesieniu do wierności a musiałbym być chory żeby nie reagować na kobiece wdzięki dlatego teraz wielką przyjemność sprawia mi komplementowanie a jeszcze większą gdy widzę że Kobieta nim obdarowana np. promiennie się do mnie uśmiechnie. W ogóle uważam że my faceci szczególnie Ci w stałych związkach często popadają w rutynę i zapominają że same głaskanie to nie wszystko a miłe słowo czy komplement czasem potrafią zdziałać cuda Kobiety co Wy na to może się mylę ? he he.

Przed wczoraj wiem już jak było a wczoraj dziewczyny zdawać relacjęsą ranni czy tylko jedna była Zraniona i kto tu kogo zdradza ? he he.

Zmykam spać . Dobranoc Wszystkim .

A to Kobietki dla Was Wszystkich. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 października 2010r. o 10:13
Artek , przykro mi bardzo ,nie będzie relacji z demolowania Paryskiej. Postałem chwilkę , wypiłem piwo i doszedłem do wniosku , że to nie dla mnie. Nawet nie chodzi o wiek , tylko faktycznie , jak mówisz trzeba to lubić. No już taki pokręcony jestem ,że mnie to akurat nie ekscytuje. Dziewuchy jak się pobudzą zapewne złożą właściwą relację . Pogodę za to mamy dzisiaj wspaniałą , jak zauważyła Alma. Mnie osobiście napawa to wręcz euforią , której i Wam życzę . A Gocha ma dzisiaj imieniny ;) trzeba coś z tym zrobić :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
17 października 2010r. o 10:45
Pannazdzieckiem napisał(a): Postałem chwilkę , wypiłem piwo i doszedłem do wniosku , że to nie dla mnie.

;)

Bratnia duszyczko ..jak ja Cie kocham:*
Witam wszystkich..ale mykam obiad robic ..pozdrawiam.
A Wy tez... nie marnujcie wit. D3... nie ma chmur, to sie pieknie wchlania..i pomaga wyjsc z 3D :D
Buziolki:*

d

Lilith...
2945
Mgosia
17 października 2010r. o 10:57
Obiad :| :P ja już makaron zrobiłam :D bo nie lubię tego plastikowego :D pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Paniusiu skoro już wiem ze lubisz sernik , to kiedyś Cię nim poczęstuje ;) Tylko zapomniałam o czymś :| napisz mi na priva jak masz na imię , bo wiele wiem o Tobie tylko nie to :D

Dopisane 17.10.2010r. o godz. 10:57:

I piosenka na dzisiaj :) dla Was kochani :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Jowita niezalogowany
17 października 2010r. o 11:00
Witam wszystkich.Ja obiadek mam już gotowy i idę w plener korzystać z pogody.Wszystkim miłego dnia życzę :) :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 października 2010r. o 11:01
A to akurat nie problem , jam skałą czyli Piotrek

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.