GoSiaM napisał(a): No aż się boję co by i nas nie napadło :| :D to by się działo dopiero :D
Ja już uciekam do swojego niedźwiedzia :) dobranoc :*
Witam Wszystkich !
Gosia Ty poszłaś mruczeć niedźwiedziowi tylko ładnie mrucz bo może się zbudzić no chyba że o głaskanie Ci przed snem chodzi to trochę fałszuj he he. Teraz ja tu pobędę bo muszę te komentarze o mnie zdementować szczególnie ten o tej grypie he he. Śpij dobrze. Dobranoc
A ode mnie masz buziaki :* :* :*
Dopisane 17.10.2010r. o godz. 00:39:
~Jowita napisał(a): Witam Cię Arturze, mam nadzieję, że pozwolisz mi Ty i reszta "ferajny" zostać w Waszym towarzystwie. Podziwiam Cię i pozdrawiam. :*
Hej Jowitko ! Oczywiście jeśli tylko masz ochotę tu z Nami popisać to bardzo proszę . Wiem że Gosia Ci wszystko opowiedziała więc nie będę się powtarzał powiem tylko że pasujesz tu jak każdy z nas wł. tylko ja jestem inny przez ten paraliż ale już niedługo bo kiedyś wybiorę się do Paryskiej i mnie w końcu odpuści skubaniec a reszta jest normalna he he. Dziękuję za komplement miło mi :* :* :*
Dopisane 17.10.2010r. o godz. 01:18:
Pannozdzieckiem o szkole i internacie mogli byśmy pewnie długo rozmawiać ale fakt kiedyś łączność a teraz to już przepaść. Oj z tymi śliwkami to faktycznie Cię poniosło i pewnie nosiło do WC zanim Ci przeszło he he. Szybko wróciłeś z tej Paryskiej a laski pewnie dopiero się rozkręcały no nie ?
Dopisane 17.10.2010r. o godz. 02:58:
sentinel napisał(a): Z tego , co Artur pisze, to miał w szkole bardzo ciekawe i atrakcyjne życie. Wydało się też, dlaczego tak lubi pielęgniarki. :D
Senti ładnie to ująłeś tylko Makowa odrazu mnie podsumowała a to nie było wcale tak. Ja poprostu jak zawsze byłem uprzejmy i uczyłem je na ich prośby a że lubię pomagać to czyniłem to z przyjemnością dodam że w tym czasie miałem dziewczynę (2 lata) b. atrakcyjną więc o innych nie myśl. bo i po co zresztą nie uznaję skoków w bok kiedy bywałem w związkach .Wierność to podstawa związku. Zawsze byłem wierny i tego oczekiwałem od swojej wybranki. Wiadomo pokusy są zawsze ale jak się ma zasady to życie jest prostrze chyba wszyscy się ze mną zgodzą. Co innego być singlem wszystko jest dozwolone dopuki nikt przy tym nie cierpi mam na myśli np. rozbijanie związków.
Gosia wstrzymaj się z tym szczepieniem bo to nie ten virus he he.
MakowaPanienko to nie żadna grypa he he, Pies na baby ? zgadzam się z tym określeniem tylko w odniesieniu do wierności a musiałbym być chory żeby nie reagować na kobiece wdzięki dlatego teraz wielką przyjemność sprawia mi komplementowanie a jeszcze większą gdy widzę że Kobieta nim obdarowana np. promiennie się do mnie uśmiechnie. W ogóle uważam że my faceci szczególnie Ci w stałych związkach często popadają w rutynę i zapominają że same głaskanie to nie wszystko a miłe słowo czy komplement czasem potrafią zdziałać cuda Kobiety co Wy na to może się mylę ? he he.
Przed wczoraj wiem już jak było a wczoraj dziewczyny zdawać relacjęsą ranni czy tylko jedna była Zraniona i kto tu kogo zdradza ? he he.
Zmykam spać . Dobranoc Wszystkim .
A to Kobietki dla Was Wszystkich. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*