Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
17 października 2010r. o 12:39
Pozytywnych ''czynow'' Pa:*

Lilith...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
17 października 2010r. o 13:00
Wiolizna napisał(a): czyli to tutaj mam napisać co myślę o niektórych, tia? Ok, więc sylvia z koleżanką, bylu i krzysztof zachowali się w paryskiej poniżej poziomu przedszkolaka. Powtarzam po raz kolejny. Nie trzeba było się umawiać skoro zamierzaliście olać towarzystwo. Nie po to tojka robiła rezerwację, żebyście przesiadali się do drugiego stolika. Na przyszłość radzę zadbać o dobre maniery w pewnych kwestiach chociaż.

O ile zauważyłam to miejsca przy stoliku było o wiele za mało :| przesiedliśmy się bo co niektórym przeszkadzało nasze towarzystwo co w bardzo chamski sposób to okazali :/ Nie skomentuje zachowania waszych kolegów bo było poniżej poziomu :/ Porozmawiaj z Ranną to może Ci to innaczej wyjaśni ale dzisiaj zgodziła się ze mną
5134
#TOjsienka nieaktywny
17 października 2010r. o 13:16
Ta macie racje atmosfera przy stoliku była bo bani ale to nie była wina nikogo z forum tylko tych typków co się dosiadali.A już nie powiem co ja temu dziadowi zrobię jak się w końcu raczy obudzić.Ja się w ogóle nic nie pobawiłam nie było tak jak zawsze.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4560
#Wiolizna nieaktywny
17 października 2010r. o 13:16
Sylvia, a nie sądzisz, że trzeba było chociaż krótko nadmienić, że się przesiadacie i dlaczego? Sądziłam, że to byli wasi koledzy ;] Poza tym, nie uważam, żeby z powodu jakiegoś chamskiego gościa trzeba było opuszczać towarzystwo... Przykro mi też, że po prostu sobie poszliście :| Może kolejnym razem wypali

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
3118
#sylvia nieaktywny
17 października 2010r. o 13:29
poszliśmy bo ja się źle poczułam :| A przeprosiłam już Ranną a teraz Ciebie że nie pożegnaliśmy się to było bardzo nie ładnie z naszej strony :* A od stolika odeszliśmy bo ja wróciliśmy z sali tanecznej nasze miejsca były już zajęte :|
4560
#Wiolizna nieaktywny
17 października 2010r. o 14:04
ja myslałam, że to Wasi znajomi :| no dobra kij z tym. Innym razem i gdzie indziej będzie lepiej :)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
3118
#sylvia nieaktywny
17 października 2010r. o 14:16
w piątki jest o wiele fajniej mniej ludzi więcej miejsca do tańca i też mam nadzieję że następnym razem będzie fajniej bo odebrałam Cię jako bardzo pozytywną osobe :*
3225
#erjotka nieaktywny
17 października 2010r. o 14:28
Hej
A ja przepraszam, że nie dotarłam. Chociaż z tego co czytam, nie mam czego żałować ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza