Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ niezalogowany
19 października 2010r. o 20:41
Eri kup sobie Tentum Verde w aerozolu :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
19 października 2010r. o 20:41
erjotka napisał(a): a ja poproszę o dobry lek na ból gardła ...

Dziękuję Laleczko, za moderację :*

Polecam Strepsils :)
3225
#erjotka nieaktywny
19 października 2010r. o 20:43
cholinex nie pomaga a pani w aptece jakiś syrop mi dała, nie dość że niesmakowy to jeszcze nie działa :(
Już się dziś z domu nie ruszam ..
2945
Mgosia
19 października 2010r. o 20:49
To ja mam Ci kupić ? :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3225
#erjotka nieaktywny
19 października 2010r. o 20:50
a kurka myślałam że się jakiś wielbiciel znajdzie, pofatyguje czy cuś :D

Ale gardło boli :(
a jutro do pracy trzeba iść :(
5134
#TOjsienka nieaktywny
19 października 2010r. o 20:51
Weź spirtu najlepiej na propolisie na cukier possij niech przepali zarazę zrób tak kilka razy w odstępach i ci przejdzie.Możesz też zjeść loda tylko nie popijaj czasami ciepłą herbatką bo taka zmiana tempertur jest najczęściej przyczyną bólu gardła dzieci przez nadgorliwość mamusi.Lody powinno się jeść w zimie.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2945
Mgosia
19 października 2010r. o 20:55
erjotka napisał(a): a kurka myślałam że się jakiś wielbiciel znajdzie, pofatyguje czy cuś :D

Ale gardło boli :(
a jutro do pracy trzeba iść :(

na to bym nie liczyła , bo pewnie gastroskopię chciałby robić :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
19 października 2010r. o 20:56
tez slyszalam wlasnie ze lody sa w zimie najlepsze na gardlo ;) :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza