sentinel napisał(a): Grzdylu, nie pisz bzdur, że jesteś bez winy, bo niejednokrotnie dowiodłeś, że brak ci taktu i najbardziej ci wychodzi kopanie leżącego.
Pewnie masz rację to moja wina :]
Przypomnij mi tylko tylko, w którym momencie Gośka straciła humor, przed czy po moim poście?? Rozumiem Ciebie i Navi, to duża sztuka zachować obiektywizm będąc mężem i przyjaciółką, mało kto to potrafi :)
Celem mojego postu nie było dokopanie leżacej, tylko próba pomocy w wyjściu z sytuacji w którą się sama wpędziła.Być może było to za mało czytelne , być może powinienem użyć prostszego języka albo wkleić więcej ikonek z "jęzorem" :P dla lepszego zobrazowania intencji napisanego posta:P
~ napisał(a):
Grzdyluś nie martw się,wcale nie sądzimy tak :* :D
Kamień z serca mi spadł :P
Na wszelki wypadek dodam , że to nie ja pisałem.
Ale pewnie zwolennicy teorii spiskowych i tak nie uwierzą :P
Alma.Gemela napisał(a): Aaaa i Grzdyl..nooo przeciez ..juz sam ten Fenomen budzi wemnie jakies niewyjasnione...Porzadanie.
:D :D :D :D
Z przykrościa informuję , że w tym temacie nie będę w stanie zaspokoić Twojego pożądania;(:P
Chyba , że Gośka użyje siły swoich argumentów :)
Do tego czasu zaspakajajcie się same :D :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.