Navi napisał(a): Zraniona nie potrzebnie tak na Ciebie naskoczyła bo moim zdaniem nic takiego nie napisałaś co mogłoby kogoś strasznie zaboleć...:)
Navi ty sie odemnie odczep!! JA na nikogo nie naskoczylam! Napisalam tak samo co mysle.. czy moze JA musze pisac co wam pasuje,ja tu nie ebde nikomu du... lizac bo wam tak pasuje! ja serdecznie Gosiam zaprosilam, a ona skoczyla na mnie ze moge sobie focha strzelac i jej to jest obojetne!! A ty jak nie mam z tym nic do czynienia to sie nie mieszaj! Sama na Grzdyla wczoraj skoczylas bez sensu! Bo on mial tak samo tyle winy ile ja Za Gosi humor! Nie ejstem za nim ani przeciw-ale widze nie raz ze skaczecie po nim bo takie humory akurat macie a tym bardziej jak wam wiecznie nie slodzi! Ludzie jestescie dorosli!! wszystko tutaj to zarty, to nie realnosc,za bardzo wczuwacie sie w jakies role! a potem wielkie rozczarowania bo nie jest tak po waszych myslach, Nie bronie go,ale widze co sie pisze, jak wam nie smaruje to wielce wyzwiska na niego.. ilez mozna,, i tak jest z kazdym.. nie raz mysle ze ten temat nalezy tylko do was i nikt nie ma prawa cos napisac co wam nie smaczne jest. Jak juz Gosi pisalam ja jak mam zle humory to nie wychodze z domu i nie pisze na forum zeby komus przykrosci nie zrobic! Zle humory nie sa dla mnie zadnym wytlumaczeniem zeby gardzic kolezankami bo czuja sie olewane, ile razy ja bylam przez was olewana i sie nie obrazalam! A te zle chwile widze tutaj u was non stop, za przeproszeniem ale tu nikt nie deptal po niej jak lezala, bo sama sie wdala w taka sytuacje, nie raz trzeba umiec sie ugryz w jezyk a nie pisac bo tak prawie humor dopisuje, i sie wyzywac na innych! to nie sa wytlumaczenia, tym bardziej ze my z Gosia sobie i prywatnie pisaly o problemach, jabym sie nie nawet nie wazyla do niej napisac : jak chcesz to sie nawet i Ty mozesz do mnie nie odzywac,bo mi to wisi! Bo tak w tym sensie bylo napisane. Tak sie obchodzi z kolezankami co tylko serdecznie zycza????