Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
25 października 2010r. o 13:57
Dzięki za zaproszenie.Na pewno skorzystam ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 października 2010r. o 14:27
~zraniona napisał(a): Witam was serdecznie :) Arturze ja tez nie lubie sie klocic, zrobilo mi sie tylko poprostu przykro jak Gosia powiedziala ze jej jest obojetne czy sie do niej odezwe czy nie,a Navi potem tylko dodala oleju do ognia piszac ze ja sie czepilam no i gadka sie rozwinela,a wcale nie musialo tak daleko zajsc.Lubie Goske i nigdy do niej nic nie mialam i nie mam,przykro mi jest ze stalo sie tak jak jest,ale mysle ze nie stalo sie nic wielkiego zeby wogole sie do siebie nie odzywac,wiec jako pierwsza podaje GosiaM tutaj reke,bo szkoda tematu zeby umarl, a ona byla tak jakby tutaj przewodniczkom,bez niej tutaj nic nie idzie i temat stoji w miejscu.Wiec teraz od Goski zalezy co ona z tym zrobi.
Jowitka moja buzia ostatnio tez tylko sie usmiecha,od odwiedzin u pani Swirskiej w Gromadce
Mówisz laluniu że małe czary mary było?Cześć słoneczka :*

Dopisane 25.10.2010r. o godz. 14:27:

Pieronki jesteście gdzieś tutaj bo TOjka się nudzi :| ??

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3118
#sylvia nieaktywny
25 października 2010r. o 14:28
Cześć wszystkim :* :* :* jak wam mija poniedziałek??
~Jowita niezalogowany
25 października 2010r. o 14:30
Nie wierzę, że się nudzisz. :P Obleciałaś już wszystkie tematy na BolecForum,a ile jeszcze przy tym zrobiłaś innych rzeczy :P :*
~ niezalogowany
25 października 2010r. o 14:31
Tojasienka, musisz rozroznic prawo pisania na forum, od obowiazku pisania. Nie ma obowiazku pisania.
2945
Mgosia
25 października 2010r. o 15:18
Przez półtora roku, wiele się działo na tym temacie . Były łzy radości i smutku , miłe i złe rzeczy. Wiele osób się tu przewinęło . Przychodzili odchodzili , coś po sobie każdy zostawiali . Wielu z nich było na moją prośbę . Od pierwszego postu jaki tu napisałam , robiłam wszystko z sercem i wielu z Was może to kiedyś zobaczy . Gdy było komuś smutno , mimo że nie miałam z nim zbytnich kontaktów , starałam się pocieszyć w miarę możliwości , chyba nikt nie może temu zaprzeczyć ? Stoczyliśmy tu ciężki bój o temat, na szczęście wygrany . Były wspólne święta , urodziny i inne uroczystości .
Pokazałam się z dobrej i złej strony . Gdy myślałam, że to wszystko na marne , że robię z siebie nieraz idiotkę, pojawił się Piotr . Przepraszam Piotrze, że to teraz napiszę :) nie świadoma niczego, byłam pomocną dłonią w bardzo trudnych życiowych chwilach , dla człowieka , którego nawet nie znałam , z czego bardzo się ciesze :) Poznałam prawdziwą i chyba jedyną przyjaźń internetową . Taką na dobre i złe , przez ten cały czas , wszystkie dni spędzałyśmy razem , pisząc ze sobą i nigdy miedzy nami nie było żadnego nieporozumienia . Dziękuję Ci Moniko :* Ale było z mojej strony wiele zła , jak ostatnio i dawniej usłyszałam , były osoby , które przeze mnie nie pisały na temacie . Teraz to Wam Kavo i Eriotko pozostawiam stery w rękach , przekazuje tą odpowiedzialność za temat :) Róbcie to z sercem , tak jak ja robiłam, a wszystko się uda . Wiele, a nawet wszystkie kłótnie były z mojej winy, jak napisał Grzdyl , chyba miał rację . Teraz zapanuje ład spokój i porządek . Przepraszam wszystkich , których skrzywdziłam przez ten cały czas , Ciebie też Izo, szkoda że tych wszystkich słów, które zostały napisane nie da się cofnąć , po prostu padły i już , nic tego nie zmieni . Przepraszam i proszę o przebaczenie, dziękuje za wszystko . Nie bierzcie anonimowych, złośliwych wypowiedzi skierowanych w waszą stronę za moje , na żadnym z tematów , bo to nie prawda . Co miałam komu powiedzieć, powiedziałam wprost . Zawsze kiedy odchodziłam z głupoty z tematu , czułam żal i pustkę i dlatego wracałam . Teraz coś pękło , już nie czuję nic , a pisanie bez chęci, bez zaangażowania, nie wnosi nic pozytywnego , tylko co najwyżej kolejną drakę . Arturze przez ten cały czas dałam z siebie wszystko, nie zostajesz tu sam , ale otoczony grupką , mam nadzieje prawdziwych przyjaciół, o wiele bardziej wartościowych niż ja . Izo , to nie do końca tak, że tylko ja jak miałam zły dzień, okazywałam to przez net , przypomnij ile wspólnych Twoich trudnych chwil przeszłyśmy razem na GG , ale już się za to nie gniewam :) Wielu z Was pomyśli, że ja chcę żebyście mnie prosili , żebym została , ale tak nie jest . Proszę uszanujcie moją decyzję . To dla waszego dobra i dla mojego zdrowia . Bo to co przez innych przeszło jak przez kaczkę, na mnie bardzo się odbiło . Teraz powiem tak jak inni , jestem z Wami bo czytam . Nie odchodzę w złości , ani obrażona , odchodzę bo trzeba wiedzieć, kiedy zejść ze sceny , a teraz właśnie jest ten moment . Być może kiedyś, ale nie szybko , przyjdzie ten czas , ze się tu pojawię .
Teraz życzę Wam wszystkiego najlepszego i tu na temacie, mile spędzonych chwil.
mam nadzieję ze nie uznacie mi tego co zrobiłam, za złe i może ktoś miło mnie wspomnie. Dziękuję, że mogłam Was tu poznać :* Z forum na razie jeszcze nie odejdę , może stopniowo to zrobię .
Pozdrawiam wszystkich tych , którzy tęsknią za mną , co okazali poprzez wiadomości prywatne, jesteście kochani :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
25 października 2010r. o 15:49
Sadze, ze temat wypala sie sam z siebie. Uczestnicy piszacy na tym forum po pewnym czasie zapomnieli w jakim celu ono powstalo. Skupiali sie glownie na pogduszkach typu gadu gadu.
~Wiolizna niezalogowany
25 października 2010r. o 16:07
Gosia, ten ostatni spór o tym przesądził czy po prostu tak ogólnie masz juz dosc? Nie wyglupiaj sie Wandzia! Kto bedzie stare hity serwowac w temacie muzycznym? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!