Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ niezalogowany
26 października 2010r. o 16:33
nie ma takiej tutaj! szukaj dalej. :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 października 2010r. o 17:25
sylvia napisał(a): Nikt z nas pretensji do Gosi nie ma :) A to że Ona zrezygnowała z utrzymywania kontaktów z nami to był jej świadomy wybór i my go szanujemy. Koniec z drążenia tego tematu :>

Jak dla mnie jest osobą nieobliczalną. I tak nie można pisać w tym temacie niczego nie niewłaściwego na jej temat bo jest usuwane.
A zresztą dla wielu jest WZOREM, ale pamiętacje "Nie wszystko złoto co się świeci"
Nie martwcie się, ona wróci to pewne jak to że 2x2=4 . Ale wiele osób, które skrzywdziła swoimi tekstami raczej tego nie zrobią bo jest takie mądre powiedzenie "Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki". To tyle na ten temat.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 października 2010r. o 18:05
Mądre powiedzenie, 2 razy do tej samej rzeki . Ciołki bez imienia , obrażam Was. Zrobiliście sobie z tego tematu sąd nad Gochą , a czy zadaliście sobie pytanie , czy któreś z Was potrafiłoby konsolidować grupę ludzi w imię wspólnego celu? , Czy zadaliście sobie pytanie , po co jest ten temat? Czy jesteście tak ślepi , że nie widzicie intencji? Gocha jest na urlopie , każdemu się należy , jeśli więc chcecie komuś wylać wiadro pomyj na głowę służę swoją skromną osobą. I wszelkie komentarze , szczególnie te negatywne proszę pod mój adres. Nie ukrywam się.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4560
#Wiolizna nieaktywny
26 października 2010r. o 18:14
ok, w takim razie ja napisze cos negatywnego do Ciebie "PANNA Z DZIECKIEM TY TY TY TY KONUSIE TY!!!" :D:D

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 października 2010r. o 19:11
Dziękuje Agnes , wiedziałem ,że mogę na Ciebie liczyć .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
26 października 2010r. o 21:05
witam z wieczorka :* gdzie się wszyscy podziewacie??
Jowitko a jak tam pierożki już zjedzone??
4067
#zraniona nieaktywny
26 października 2010r. o 21:22
hej,no jak gdzie,tu jestem a kukuk :P
3118
#sylvia nieaktywny
26 października 2010r. o 22:22
oj a ja mam problemy dzisiaj z kompem iraz jestem a raz mnie nie ma :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.