Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
27 października 2010r. o 9:05
ooo Jowitka,ile bierzesz za pierogi?? mniam mniam, ja potrafie ci kazdy skomplikowany obiad zrobic,ale pierogi nie umie,jak i tych prostych obiadow.... a moze mi sie tylko nie chce kleic..?? hehehe nie wiem... Na nastepne spotkanie Jowitka mam nadzieje na jakies pierozki,,,, :D z serem i kapusta :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 9:48
Ty robisz farsz (ewentualnie mogę doprawić po swojemu), ciasto,wałkujesz, a ja kleję hihihi :P
~zraniona niezalogowany
27 października 2010r. o 9:57
Mozemy na odwrot zrobic,ja mam takie uzadzenie ktore szybko kleji :) nie trzeba recznie :D . Teraz ide na obiad cos nastawic,i cos trochu porobic, co nie oznacza ze tu nie bede zagladac i ze nie masz pisac :) Kurcze za nie dlugo mamy mikolaja,trzeba cos myslec,nie wiecie gdzie mozna takiego wypozyczyc?? czy ktos to robi i przychodzi do domu?? wtedy zaprosilabym do 10 dzieci zeby Mikolaj kazdemu jakas mala paczuszke dal ze slodyczami,i im cos przy kominku poczytal.. mozna by bylo sie na slodycze zlozyc i takie same paczuszki porobic dla dzieciaczkow...
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 10:13
Kiedyś próbowałam tym urządzeniem, ale wolę kleić sama.Jakoś mi nie pasowało.Jak jest córka w domu, to Ona wałkuje i robi placki, wtedy idzie migiem.W godzinę setka. Bo ja jak robię, to zawsze ponad setkę, bo lubią takie podsmażane. A ten pomysł z mikołajem jest super, jak nazbierasz chętnych. Popytam o tego z brodą, może coś moje dziewczyny wiedzą. :)
3118
#sylvia nieaktywny
27 października 2010r. o 10:25
oooooo to ja się piszę na pierogi mogę robić ciasto i wałakować bo ciasto mi najlepiej wychodzi a nie znoszę kleić a Ranna niech je gotuje i mamy trio doskonałe :D :D :D to kiedy robimy pierogi??
Ja uwielbiam z kapustą i grzybami albo z mięsem i kapusta a Wy dziewczynki??
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 10:49
Ja tam lubię prawie wszystkie (tylko nie słodkie i z owocami),ale nienawidzę ich robić :> :> :> Jak wyżej stwierdził Artur specjalistką w robieniu jest GoSia. :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 14:14
Jowita napisał(a): Witaj Arturze i wszyscy na tym portalu.
Niewyjaśnione są zachowania nasze.Nie wyjaśnione,dlaczego kogoś kochamy,a potrafimy ranić, i to boleśnie, nie znamy ,a wkładamy "szpilkę" ( nawet z radością)....itp.
Artur ja dzisiaj biedna muszę ruskie pierogi kleić, mój luby sobie zażyczył (mówi i ma). :) :)
Śniadanie u Zranionej przebiegło w cudownej atmosferze. Dziewczyny sympatyczne, może troczę były zaskoczone "starą babą" hihihi :> ;( ,ale mam nadziejeę,że nie było to ostatnie spotkanie.
Pannazdzieckiem :P ;)
Miłego dzionka życzę i pozdrawiam serdecznie wszystkich. Arturze,powtórzę się" świat nie jest taki zły". :*
Jowcia ja ci dam starą babę mogła byś mnie nie przezywać? :D No ja też tak myślę ze nie ostatnie bo nie dokończyłyśmy dzieła ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 14:18
TOjcia, gdzież bym śmiała :> ale dziękuję :* :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza