~zraniona napisał(a): ooo Jowitka,ile bierzesz za pierogi?? mniam mniam, ja potrafie ci kazdy skomplikowany obiad zrobic,ale pierogi nie umie,jak i tych prostych obiadow.... a moze mi sie tylko nie chce kleic..?? hehehe nie wiem... Na nastepne spotkanie Jowitka mam nadzieje na jakies pierozki,,,, :D z serem i kapusta :D
Pierunie trzeba było szybciej mówić w środę robiłam z kapustą i grzybami ale rusałki to często robię.
Dopisane 27.10.2010r. o godz. 16:14:
sylvia napisał(a): oooooo to ja się piszę na pierogi mogę robić ciasto i wałakować bo ciasto mi najlepiej wychodzi a nie znoszę kleić a Ranna niech je gotuje i mamy trio doskonałe :D :D :D to kiedy robimy pierogi??
Ja uwielbiam z kapustą i grzybami albo z mięsem i kapusta a Wy dziewczynki??
A więc nie ma nikogo kto zrobi farszyk ?Bo Jowcia też nie chce a więc mogę ja będzie kwartet :D ale mogę sama robić bo lubie pierożki robić no jedynie nie znoszę wałkowania
Dopisane 27.10.2010r. o godz. 16:18:
Jowcia ja żartowałam z tym wyzywaniem :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 27.10.2010r. o godz. 16:30:
A ty Panienko pierunie jeden jak będziesz dalej czepiał się mnie to o pierogach zapomnij :D I w tej chwili chyba miałam coś takiego jak by to co teraz pisałam już miało miejsce to się nazywa od francuskiego pociągu tylko nie wiem jak to napisać :|