Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 14:20
Wasabi napisał(a): Obserwując z dystansu Wasze wypowiedzi, stwierdzam , że czepiliści się niesłusznie Gosi.

Choć było sporo pisania i cytowania konkretnych wypowiedzi , to dalej brniecie w to bez opamiętania i taktu.

Artur - wybrałeś słodki syrop , zamiast gorzkiej ale leczącej mikstury.

Pamiętaj - nie to jest dobre , co słodko smakuje ale to , co ma prawdziwy smak.

Nie ten jest prawdziwym przyjacielem , kto ładnie się uśmiecha i słodkie minki robi ale ten , kto prawdę Ci powie , choćby była gorzka.
I po co to znów wygrzebujesz?Wszystko zostało wyjaśnione tak że już daruj sobie bo w ten sposób nigdy to się nie skończy

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 14:39
TOjsienka, daj spokój, nie daj się prowokować. Co niektórzy tylko na to czekają. Tak jak Zraniona napisała, że rozmawiała z GoSiaczkiem i wszystko jest oky. Jak będziemy ignorować takie wpisy, to umrze to śmiercią naturalną :* :* :* GoSiaM,aby ten urlop nie był za długi :* :* :* :* :* :* :* :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 16:30
~zraniona napisał(a): ooo Jowitka,ile bierzesz za pierogi?? mniam mniam, ja potrafie ci kazdy skomplikowany obiad zrobic,ale pierogi nie umie,jak i tych prostych obiadow.... a moze mi sie tylko nie chce kleic..?? hehehe nie wiem... Na nastepne spotkanie Jowitka mam nadzieje na jakies pierozki,,,, :D z serem i kapusta :D
Pierunie trzeba było szybciej mówić w środę robiłam z kapustą i grzybami ale rusałki to często robię.

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 16:14:

sylvia napisał(a): oooooo to ja się piszę na pierogi mogę robić ciasto i wałakować bo ciasto mi najlepiej wychodzi a nie znoszę kleić a Ranna niech je gotuje i mamy trio doskonałe :D :D :D to kiedy robimy pierogi??
Ja uwielbiam z kapustą i grzybami albo z mięsem i kapusta a Wy dziewczynki??
A więc nie ma nikogo kto zrobi farszyk ?Bo Jowcia też nie chce a więc mogę ja będzie kwartet :D ale mogę sama robić bo lubie pierożki robić no jedynie nie znoszę wałkowania

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 16:18:

Jowcia ja żartowałam z tym wyzywaniem :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 16:30:

A ty Panienko pierunie jeden jak będziesz dalej czepiał się mnie to o pierogach zapomnij :D I w tej chwili chyba miałam coś takiego jak by to co teraz pisałam już miało miejsce to się nazywa od francuskiego pociągu tylko nie wiem jak to napisać :|

2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 października 2010r. o 17:38
arturkedzia napisał(a): ... A teraz mały apel : ...

Uprzejmie "upraszam" wszystkich wypowiadających się w tym temacie do uszanowania apelu Artura.

Pozdrawiam

5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 17:43
Amen ;)

3118
#sylvia nieaktywny
27 października 2010r. o 18:31
Hey z wieczorka jak wam mija dzień?? :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 października 2010r. o 18:37
Pozytywnie silver : )
3118
#sylvia nieaktywny
27 października 2010r. o 18:41
arturkedzia napisał(a):

Witam Wszystkich !

Sylwia dawaj jakiś przepis napewno też coś na szybko robisz

Arturku najszybszą potrawą świata jest spagetti moja córcia je uwielbia i jak nie mam czasu zawsze robie dla niej spagetti a z racji że mój synek nie przepada dla niego robię makaron z serem :)

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 18:41:

Witaj Hagemonie :*
&translated=1
a to na miły wieczorek :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.