TOjsienka napisał(a): Ja mam jajo cytrynkę i olej lniany nie rafinowany czyli nie można podgrzewaćNio chyba że mam ochotę na jajecznicę :D
sylvia napisał(a): ... I zupa za słona była ! to niby kto wymyślił??
Hegemon napisał(a):No ja też nie bardzo się znam ;)sylvia napisał(a): ... I zupa za słona była ! to niby kto wymyślił??
Nie znam silver.
Kto wymyślił ? : )
P.S.
Aniołku, nie znam się dobrze na anatomii i nie jestem pewiem czy przypadkiem wątroba nie zajmuje "lepszego" miejsca ? : )
Jowita !
Jowita napisał(a): Przepraszam,moja córka poroniła.Płaczę ,rozpaczam razem z Nią.Hegememnon, chciałam z Tobą podyskutować,ale nie wiem czy mam jeszcze siłę.Straciłam dziecko,dzisiaj przechodzi to moja córka ;( ;( ;( ;( Nie wiem czy mogę dyskutować,czy chcę, ból jest nie do zniesienia.Ja to przeżyłam,dzisiaj przechodzi to moje dziecko i najgorsze jest to,że nie wiem czy potrafię Jej pomóc. !! !! !! Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:58:Hegemon,czy uważasz,że to jest takie oky.Pytam Ciebie,bo jesteś tu "nowy",uważasz,ze wszystko jest oky/////Nie żartuj.Czujesz mój ból i mojego dziecka ?? ?? ?? ?? ??Słoneczko ja nie wiem co mam powiedzieć wczoraj opowiadałaś taka szczęśliwa a teraz...Przykro mi ;(
Jowita napisał(a): Przepraszam,moja córka poroniła.Płaczę ,rozpaczam razem z Nią.Hegememnon, chciałam z Tobą podyskutować,ale nie wiem czy mam jeszcze siłę.Straciłam dziecko,dzisiaj przechodzi to moja córka ;( ;( ;( ;( Nie wiem czy mogę dyskutować,czy chcę, ból jest nie do zniesienia.Ja to przeżyłam,dzisiaj przechodzi to moje dziecko i najgorsze jest to,że nie wiem czy potrafię Jej pomóc. !! !! !! Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:58:Hegemon,czy uważasz,że to jest takie oky.Pytam Ciebie,bo jesteś tu "nowy",uważasz,ze wszystko jest oky/////Nie żartuj.Czujesz mój ból i mojego dziecka ?? ?? ?? ?? ??
Jowita napisał(a): ... Pytam Ciebie ...