Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 20:19
Sylvuś ja nie wątpię ;) fajne laski fajne peruki to i fajna imprezka :)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
27 października 2010r. o 20:19
Tojciu jeszcze oliwa z oliwek lekko podgrzana i na włoski też jest dobra :P ja tak robiłam jak miałam zniszczone
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 20:24
Ja mam jajo cytrynkę i olej lniany nie rafinowany czyli nie można podgrzewać

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:22:

TOjsienka napisał(a): Ja mam jajo cytrynkę i olej lniany nie rafinowany czyli nie można podgrzewać
Nio chyba że mam ochotę na jajecznicę :D

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:24:

A tak wracając do tematu to żołądek jest stosunkowo blisko serca tak że jak sobie żołądeczek będzie trawił to wymasuje serducho i się zakochasz :D

2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 października 2010r. o 20:35
sylvia napisał(a): ... I zupa za słona była ! to niby kto wymyślił??

Nie znam silver.
Kto wymyślił ? : )

P.S.
Aniołku, nie znam się dobrze na anatomii i nie jestem pewiem czy przypadkiem wątroba nie zajmuje "lepszego" miejsca ? : )
Jowita !

5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 20:58
Przepraszam,moja córka poroniła.Płaczę ,rozpaczam razem z Nią.Hegememnon, chciałam z Tobą podyskutować,ale nie wiem czy mam jeszcze siłę.Straciłam dziecko,dzisiaj przechodzi to moja córka ;( ;( ;( ;( Nie wiem czy mogę dyskutować,czy chcę, ból jest nie do zniesienia.Ja to przeżyłam,dzisiaj przechodzi to moje dziecko i najgorsze jest to,że nie wiem czy potrafię Jej pomóc. !! !! !!

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:58:

Hegemon,czy uważasz,że to jest takie oky.Pytam Ciebie,bo jesteś tu "nowy",uważasz,ze wszystko jest oky/////Nie żartuj.Czujesz mój ból i mojego dziecka ?? ?? ?? ?? ??
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 21:02
Hegemon napisał(a):
sylvia napisał(a): ... I zupa za słona była ! to niby kto wymyślił??

Nie znam silver.
Kto wymyślił ? : )

P.S.
Aniołku, nie znam się dobrze na anatomii i nie jestem pewiem czy przypadkiem wątroba nie zajmuje "lepszego" miejsca ? : )
Jowita !

No ja też nie bardzo się znam ;)

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 21:02:

Jowita napisał(a): Przepraszam,moja córka poroniła.Płaczę ,rozpaczam razem z Nią.Hegememnon, chciałam z Tobą podyskutować,ale nie wiem czy mam jeszcze siłę.Straciłam dziecko,dzisiaj przechodzi to moja córka ;( ;( ;( ;( Nie wiem czy mogę dyskutować,czy chcę, ból jest nie do zniesienia.Ja to przeżyłam,dzisiaj przechodzi to moje dziecko i najgorsze jest to,że nie wiem czy potrafię Jej pomóc. !! !! !! Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:58:Hegemon,czy uważasz,że to jest takie oky.Pytam Ciebie,bo jesteś tu "nowy",uważasz,ze wszystko jest oky/////Nie żartuj.Czujesz mój ból i mojego dziecka ?? ?? ?? ?? ??
Słoneczko ja nie wiem co mam powiedzieć wczoraj opowiadałaś taka szczęśliwa a teraz...Przykro mi ;(

3118
#sylvia nieaktywny
27 października 2010r. o 21:08
Jowita napisał(a): Przepraszam,moja córka poroniła.Płaczę ,rozpaczam razem z Nią.Hegememnon, chciałam z Tobą podyskutować,ale nie wiem czy mam jeszcze siłę.Straciłam dziecko,dzisiaj przechodzi to moja córka ;( ;( ;( ;( Nie wiem czy mogę dyskutować,czy chcę, ból jest nie do zniesienia.Ja to przeżyłam,dzisiaj przechodzi to moje dziecko i najgorsze jest to,że nie wiem czy potrafię Jej pomóc. !! !! !! Dopisane 27.10.2010r. o godz. 20:58:Hegemon,czy uważasz,że to jest takie oky.Pytam Ciebie,bo jesteś tu "nowy",uważasz,ze wszystko jest oky/////Nie żartuj.Czujesz mój ból i mojego dziecka ?? ?? ?? ?? ??

Jowitko nic nie jest OK no ale tak właśnie bywa że Bóg wystawia nas na próby nie rozumiem tego. Dlaczego tak to jest że jedni cierpią bardziej niż inni i to Ci bardziej wartościowi ;(
Ps. Hagemon nie jest tu nowy :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 października 2010r. o 21:08
Jowita napisał(a): ... Pytam Ciebie ...

Nie pytaj Jowita.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.