Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
27 października 2010r. o 21:11
Hegemon napisał(a):
sylvia napisał(a): ... I zupa za słona była ! to niby kto wymyślił??

Nie znam silver.
Kto wymyślił ? : )

Wy mężczyźni :D :P I łup talerz o ścianę!! :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 21:16
Dlaczego Hegemon???Tyle zła, nigdy nie zrobiłam nikomu krzywdy.A tym bardziej moja córka.Wszystko wybaczę,wszystko zrozumięm, ale teraz nie daję rady !! !! !! Boże co tu się dzieje ?? ?? ?? Arturze,co ja złego zrobiłam,że córka moja odpowiada za moje grzechy !! !! !! Hegemon odpowiedz na moje pytanie ?? ?? ?? ??
1017
#T nieaktywny
27 października 2010r. o 21:29
sylvia napisał(a): Jowitko nic nie jest OK no ale tak właśnie bywa że Bóg wystawia nas na próby nie rozumiem tego. Dlaczego tak to jest że jedni cierpią bardziej niż inni i to Ci bardziej wartościowi ;(
Ps. Hagemon nie jest tu nowy :)

Jowito, dolaczam moje wspolczucie. Sama to przerabialam i wiem,ze Bog nie daje takich prob. Bog chce nam pomoc,ale musimy sie do Niego zwrocic i zrobic to co nam powie. (...)Jezus jest nasza Nadzieja w kazdej dziedzinie zycia,Hallelujah!

Zmoderowano 27.10.2010 godz.21:32 - powód: cytowanie i teksy nie na miejscu (sentinel)
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 21:41
Nie !! !! Ja ciągle daję,współczuję, pomagam i co mam z tego, Bóg (niby Bóg) kara moje dziecko.........................Sorry.Wypadam,może uda mi się usnąć.Arturze przepraszam Cię,nie wiedziałam,że spotka mnie tak coś strasznego :> :> :> Arturze przepraszam,myślałam,że jestem taka mądra, wybacz mi,przepraszam.
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 21:54
Ona pani T to czasami lubi walnąć ni z gruszki ni z pietruszki.Chce chyba nawracać w tak świeżej sytuacji gdy rana się nawet goić nie zaczęła.Mało taktu oj mało :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4067
#zraniona nieaktywny
27 października 2010r. o 21:57
Tojsienka T prubuje tylko pomoc,jak kazdy na swoj sposob...i w co wierzy ze pomoc moze,, wiec zostawmy to tak a nie krytykujmy :* :*

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 21:57:

zycze wszytskim dobrej nocki jak i tobie Panie Arturze :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 października 2010r. o 22:07
zraniona napisał(a): Tojsienka T prubuje tylko pomoc,jak kazdy na swoj sposob...i w co wierzy ze pomoc moze,, wiec zostawmy to tak a nie krytykujmy :* :* Dopisane 27.10.2010r. o godz. 21:57:zycze wszytskim dobrej nocki jak i tobie Panie Arturze :*
No dobra mówisz i masz.Też tak sądze że to nie wina Boga ale to jeszcze nie ten moment na takie wywody.Nio to idź spać mam nadzieję że sobie do jutra nic sama tu nie zrobię w sensie nie nagrabię bez moich aniołków stróżów.Dobranoc :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2010r. o 22:56
Prosiłam T w innym temacie,aby zostawił mnie w spokoju :> !! To jest coś,ktoś w jakim temacie,do dnia dzisiejszego się nie określił. !! !! !! Proponuję ignorować jegomościa.Mimo,że mój uwielbiany BolecNauta-Panazdzieckiem dziś mi ubliżył,wierzę Jemu,a nie temu T

Dopisane 27.10.2010r. o godz. 22:56:

Arturze i Wy wszyscy moi kochani,przepraszam, co złe to nie ja.Życzę miłych snów i dobrej nocy.Arturze :* :* :* :* :* to dla Ciebie.Nie wiem jak, nie wiem .......ale doceniam to co robisz dla przyjaciół.Miłych snów. :* :* :* ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!