Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
28 października 2010r. o 11:29
ja wiem czy taki piekny?? ja zaraz biere HEMIczny sprzet i lece na cmentarz szorowac 6 pomników:) a pozniej...sprzatanko:) pozdrowionka dla naszego bohatera jak i inyych nautów co to w tym temacie soobie przesiaduja:)
dzieki Jowita:*

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
28 października 2010r. o 11:33
Piękny dzień i piękne nastroje. :* :* Witaj Zraniona ,co tak późno dzisiaj :> TOjsienki nie ma,ale rozumiem, ale Ty - zaspałaś ?? :* :*
Mnie też to czeka,później ,ale mam tylko 2 groby ;)
~zraniona niezalogowany
28 października 2010r. o 11:40
Gdzie Jowitka,u mnie nie idzie zaspac, bo dzieci na to nie pozwalaja :)
ja z rana juz na rynku bylam po swieze warzywka na weekend :* a teraz kombinuje znowu jakies jedzonko :) I mysle co na koniec tygodnia zrobic zeby sie nie narobic i nie stac tyle w kuchni ;) A potem wlasnie na cmentarz sie przejsc... szkoda ze grobu juz mojego ojca nie ma... wiec nie mam tam co do robienia..a moja ukochana babcia lezy w Niemczech wiec tez szkoda ze nie moge tam zajsc :|
~Jowita niezalogowany
28 października 2010r. o 11:49
Zawsze pod krzyżem możesz zapalić.
Oj sorki,pracowite to przedpołudnie miałaś.Całe szczęście,że zakupy na rynku robi mój luby i nie muszę ja tam ganiać. :D
~zraniona niezalogowany
28 października 2010r. o 12:00
wiem Jowitka i mam taki zamiar :* Pracowity dzien to mam zawsze,widzialas mieszkanie i To trzeba czysto utrzymac, codziennie po trochu i zawsze czysto bezdie ,nie lubie brudu zbierac dniami bo potem bym sie calkiem nie wykopala z tego a i w kuchni siedziec i gotowac lubie :) wiec zawsze cos jest do roboty ;)
~Jowita niezalogowany
28 października 2010r. o 12:16
Widziałam. Ja to mam dobrze. We dwoje wiele nie nabałaganimy,a jak przychodzę z pracy to mam wszystko porobione.Większe porządki tylko robię i to przeważnie w sobotę :P Natomiast jak córka przyjeżdża z wnukami, to nie wiem w co mam ręce wsadzić.Nie ma czasu na wypicie w spokoju kawy. :D
~zraniona niezalogowany
28 października 2010r. o 12:24
Wierze ci,bo czlowiek wtedy lata i chce jak najlepiej ugoscic,a tym bardziej wszytsko zrobic dla dzieciaczkow. :] Jowitka szukalas juz jakiegos Mikolaja?? ;)
~Jowita niezalogowany
28 października 2010r. o 12:42
Wiem,że można wynająć,tylko nie wiem gdzie :| Może Pannazdzieckiem na mikołaja ;) Myślę,że byłby doskonały :) Należy rozpocząć pertraktacje :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.