Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
28 października 2010r. o 10:11
Witaj Kava,ładnie dobrane cytaty.Tylko co będzie jak rozbolą nogi ?? Można spaść na samo dno !! ;( Czego nikomu nie życzę. :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
28 października 2010r. o 10:39
Jowita napisał(a): Witaj Kava,ładnie dobrane cytaty.Tylko co będzie jak rozbolą nogi ? Można spaść na samo dno !

Dno też nie jest takie złe. Ma się przynajmniej pewny grunt pod nogami.

A na poważnie - ważne, by w naszej codziennej wędrówce nie być samemu. Ważne, by był ktoś, kto wesprze - mimo wszystko i na przekór wszystkiemu.
Nie musisz się o to martwić - nie jesteś tu sama.

[img=1288255141_clnhrkz.jpg]
5221
#Jowita nieaktywny
28 października 2010r. o 10:44
Wiem o tym Kava. Już raz się z tego śmiałam.Super :*
3655
#Kava nieaktywny
28 października 2010r. o 10:51
Jowita napisał(a): Wiem o tym

To dobrze. I nie waż się o tym zapomnieć ;)

Widzisz, że ten temat skupia wyjątkowych ludzi. Trwaj wśród nich a nie będziesz sama.

Pozdrawiam! Dobrego dnia! :)
5221
#Jowita nieaktywny
28 października 2010r. o 10:53
Dziękuję Kava,również życzę miłego dnia :) ;)
3145
#hemi nieaktywny
28 października 2010r. o 10:54
to i ja zycze miłego dnia:):*

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5221
#Jowita nieaktywny
28 października 2010r. o 10:57
Hemi dla Ciebie też :* :*
~zraniona niezalogowany
28 października 2010r. o 11:11
Witam wszytskich i Ciebie Panie Arturze .Ale mamy przepiekna pogode dzisiaj.Jowitka ciesze sie ze dzisiaj ci jest lepiej ,kazdy nastepny dzien moze byc tylko lepszy :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!