Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 18:57
Zraniona !! !! Do Ciebie mam kawałek ,ale TOjkę mam prawie za ścianą. :> :> Nie lubię jak ktoś rusza moich przyjaciół, ze starej,schorowanej baby robię się niebezpieczną lwicą mrauuu :/ Ale teraz zancznę mieć na Was baczne oko :| :> ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 18:57
Jowita jak ja ci sie obraze to tym razem TY bedziesz siniaki na tylku nosic :)
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 18:58
A zastanawiało mnie, że tak wrednie pisze, a takie ładne ,maślane oczka puszcza ;)
~nieznajomy niezalogowany
2 listopada 2010r. o 19:01
bo ja dobry człowiek jestem :*
jak kawa to i ciasto by się przydało.ranniusia ja też cię dopadnę ;)
nawet w tym tygodniu.już się mnie nie pozbędziesz :P
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:03
ZNOWU??!! juz sie boje,chyba bede dluzej chora :P i nie bede wpuszczac do domu ;)
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:04
Arturze, Ty się tylko przyjrzyj !! co te małolaty wyprawiają !! !! Mnie bawią i rozbrajają (pocieszycielki, hihi). Idę spać, na prawdę ten mój internet dzisiaj nie działa,ciągle jestem do tyłu.Pozdrawiam Arturze i miłych snów :* :* Małolatom dzisiaj nie mówię dopbranoc tylko samych czarownic i koszmarów buuuuuuuuu :| ;(
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:08
Jowitka ja sie nie boje :P ale jak nas opuscisz zaraz to zaczne sie bac-kto wetdy bedzie nas bronil ;(

Dopisane 02.11.2010r. o godz. 19:08:

Boje sie tego nieznajomego,on(a) chyba stoi na mnie,bo puszcza mi caly czas oczka,podbij mu je :>
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:13
Zraniona, ja Tobie oczka podbiję :> :> :> To w końcu nieznajomy jest rodzaju męskiego czy żeńskiego ?? ?? Proszę mi tu się przyzwyczaić tłumaczyć po polskiemu !! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.