Zraniona !! !! Do Ciebie mam kawałek ,ale TOjkę mam prawie za ścianą. :> :> Nie lubię jak ktoś rusza moich przyjaciół, ze starej,schorowanej baby robię się niebezpieczną lwicą mrauuu :/ Ale teraz zancznę mieć na Was baczne oko :| :> ;(
~nieznajomy niezalogowany 2 listopada 2010r. o 19:01
bo ja dobry człowiek jestem :*
jak kawa to i ciasto by się przydało.ranniusia ja też cię dopadnę ;)
nawet w tym tygodniu.już się mnie nie pozbędziesz :P
Arturze, Ty się tylko przyjrzyj !! co te małolaty wyprawiają !! !! Mnie bawią i rozbrajają (pocieszycielki, hihi). Idę spać, na prawdę ten mój internet dzisiaj nie działa,ciągle jestem do tyłu.Pozdrawiam Arturze i miłych snów :* :* Małolatom dzisiaj nie mówię dopbranoc tylko samych czarownic i koszmarów buuuuuuuuu :| ;(
Zraniona, ja Tobie oczka podbiję :> :> :> To w końcu nieznajomy jest rodzaju męskiego czy żeńskiego ?? ?? Proszę mi tu się przyzwyczaić tłumaczyć po polskiemu !! !!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.