Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:16
Jowitka wiem tyle co ty.... jakis przybleda ktory sie mnie na gg czepil w zenskim ubraniu :| i sledzi mnie wszedzie do tej pory
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nieznajomy niezalogowany
2 listopada 2010r. o 19:20
mój komp.też jest dzisiaj zamulony
rodzaj meski czy żeński co za różnica :)
ważne żeby było miło i wesoło dla nas i Artura,przecież o to chodzi :)
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:25
Wiesz mam Caberneta i ..korkociąg, ale nie powiem czy użyję bo Pannazdzieckiem mnie wyprostuje i będzie miał racje :* :* Internet mnie dziś dobije :> :> Dobranoc wszystkim :* :* Arturze, weź w ryzy dziewczyny i nieznajomych ,bo ja już nie mam do Nich siły :> :| :*
2 listopada 2010r. o 19:25
jakoś do tej pory nie przeszkadzało Ci,że jestem przybłędą mam nadzieję,że nie spławisz mnie bo będzie mi przykro ;( a po co.
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:26
nieznajomy nie podlizuj sie,bo my tutaj takich nie lubimy :P
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:28
zraniona napisał(a): nieznajomy nie podlizuj sie,bo my tutaj takich nie lubimy :P

Nie bądź taka ostra, niech tylko się zaloguje, to całkiem przyjemnie się rozmawia z nim/nią
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 19:31
Jowita napisał(a): Wiesz mam Caberneta i ..korkociąg, ale nie powiem czy użyję bo Pannazdzieckiem mnie wyprostuje i będzie miał racje :* :* Internet mnie dziś dobije :> :> Dobranoc wszystkim :* :* Arturze, weź w ryzy dziewczyny i nieznajomych ,bo ja już nie mam do Nich siły :> :| :*

Jowitka poczekaj z tym na mnie, wpadnij w tym tygodniu to ci pomoge z tym korkociagiem :) moze czwartek?? co wy na to babki??

Dopisane 02.11.2010r. o godz. 19:31:

Jowita napisał(a):
zraniona napisał(a): nieznajomy nie podlizuj sie,bo my tutaj takich nie lubimy :P

Nie bądź taka ostra, niech tylko się zaloguje, to całkiem przyjemnie się rozmawia z nim/nią

eeeeeee tam,za szybko z tchorzyl :| ;)
2 listopada 2010r. o 19:32
no przecież i tak mnie przygarniesz. :D a jestem lizuskiem i co z tego
idę spać bo jestem po ciężkim dniu a Ty sobie wszystko przemyśl ;)
dobranoc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.