Zastosowana autokorekta
~nieznajomy napisał(a): No co Wy,przecież ja żartuje(są buźki z oczkiem).Nie bądźcie takie poważne,ranniusią znam i wiem że zna się na żartach.Nie chcę obrażać ludzi,nie na tym mi zależy.Wiem,że się nie znamy bo jestem tu od niedawna.Pozdrawiam.
Zastosowana autokorekta
zraniona napisał(a): Ale sie usmialam :) wy sie tu produkujecie a ja kicham ze smiechu hihihi dzieki Jowitko i Tojcia ze za mna staliscie -ale znam ta Kocham Bolec.Info ke :) taka sama wariatka i pokrecona jak my wszystkie :D :D
Jowita napisał(a):A ja mogę zeznawać przed sądem nawet dobrze to ściemnianie wyszło :D tylko ile grozi za krzywoprzysięstwo ?? :|zraniona napisał(a): Ale sie usmialam :) wy sie tu produkujecie a ja kicham ze smiechu hihihi dzieki Jowitko i Tojcia ze za mna staliscie -ale znam ta Kocham Bolec.Info ke :) taka sama wariatka i pokrecona jak my wszystkie :D :D
No to na dupsko nie usiądziesz przez tydzień,już ja znajdę czas ,aby Cie dopaść CZORCIE TY JEDEN :> :>
TY nieznajoma/y Ciebie też znajdę horery Wy jedne :> :> :>
TOjsienka napisał(a):Jowita napisał(a):A ja mogę zeznawać przed sądem nawet dobrze to ściemnianie wyszło :D tylko ile grozi za krzywoprzysięstwo ?? :|zraniona napisał(a): Ale sie usmialam :) wy sie tu produkujecie a ja kicham ze smiechu hihihi dzieki Jowitko i Tojcia ze za mna staliscie -ale znam ta Kocham Bolec.Info ke :) taka sama wariatka i pokrecona jak my wszystkie :D :D
No to na dupsko nie usiądziesz przez tydzień,już ja znajdę czas ,aby Cie dopaść CZORCIE TY JEDEN :> :>
TY nieznajoma/y Ciebie też znajdę horery Wy jedne :> :> :>