sylvia napisał(a): Witam wszystkich :*
Witam Arturze :* :* :*
Dopiero się obudziłam i postanowiłam zrobić sobie dzień wolny :)
Tak jak prosiłeś Arturze wytańczyłyśmy się tak aby i Ciebie nogi bolały :D Dałyśmy rade!! Z parkietu praktycznie nie schodziłyśmy i zamknęłyśmy Paryską :D :P Było cudownie bo towarzystwo też nam dopisało :*
Paniusiu DJ był najlepszy czyli ten co przeważnie czyli nasz forumowy kolega Jegomość :) Nie chciałybyśmy innego DJ-a :)
Witam Wszystkich !
Ja dalej choruję wziąłem tabl. i czekam na poprawę. Pogoda marna dwa dni nie byłem na podwórku ale dziś ma być ładnie więc może w końcu wyjdę. Wiecie może co się dzieje z Tojką ? bo już dawno jej nie było.
Kavo a dziś to listy nie podpisujesz ? rozumiem pewnie odpoczywałaś przed pracą w poniedziałek. Dzięki za ten fajny utworek.
Sylwia dzięki jest dobrze bo nogi mnie bolą i w głowie mi się kręci pewnie od tych wszystkich obrotów he he. Polecam się na przyszłość. Niczego więcej ale tańca to Wam zazdroszczę. Może latem wybiorę się z Wami żeby chociaż popatrzeć jeśli w ogóle mnie tam wpuszczą he he.
Pannozdzieckiem wczoraj byłeś pierwszy a dziś ? Ty też niedługo pewnie zatańczysz ze Zranioną a może nawet zaśpiewasz przy pierogach Jowity he he.
Hej Jowito . Dobrze mówię ? ale wiesz jak chcą jeść to niech chociaż pokleją he he.