Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
13 listopada 2010r. o 21:51
moje GG jak masz ochotę pisz :)
2584479
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 1:14
sylvia napisał(a): Witam wszystkich :*
Witam Arturze :* :* :*
Dopiero się obudziłam i postanowiłam zrobić sobie dzień wolny :)
Tak jak prosiłeś Arturze wytańczyłyśmy się tak aby i Ciebie nogi bolały :D Dałyśmy rade!! Z parkietu praktycznie nie schodziłyśmy i zamknęłyśmy Paryską :D :P Było cudownie bo towarzystwo też nam dopisało :*
Paniusiu DJ był najlepszy czyli ten co przeważnie czyli nasz forumowy kolega Jegomość :) Nie chciałybyśmy innego DJ-a :)

Witam Wszystkich !

Ja dalej choruję wziąłem tabl. i czekam na poprawę. Pogoda marna dwa dni nie byłem na podwórku ale dziś ma być ładnie więc może w końcu wyjdę. Wiecie może co się dzieje z Tojką ? bo już dawno jej nie było.

Kavo a dziś to listy nie podpisujesz ? rozumiem pewnie odpoczywałaś przed pracą w poniedziałek. Dzięki za ten fajny utworek.

Sylwia dzięki jest dobrze bo nogi mnie bolą i w głowie mi się kręci pewnie od tych wszystkich obrotów he he. Polecam się na przyszłość. Niczego więcej ale tańca to Wam zazdroszczę. Może latem wybiorę się z Wami żeby chociaż popatrzeć jeśli w ogóle mnie tam wpuszczą he he.

Pannozdzieckiem wczoraj byłeś pierwszy a dziś ? Ty też niedługo pewnie zatańczysz ze Zranioną a może nawet zaśpiewasz przy pierogach Jowity he he.

Hej Jowito . Dobrze mówię ? ale wiesz jak chcą jeść to niech chociaż pokleją he he.

3655
#Kava nieaktywny
14 listopada 2010r. o 1:22
arturkedzia napisał(a): Kavo a dziś to listy nie podpisujesz ?

Podpisuję. Czuwam cały czas.

Choć dziś pewna nostalgia mnie dopadła. Wróciłam właśnie od koleżanki.. Były rozmowy przy kawie, przy winie.. I mogę jedynie zgodzić się z Makową Panienką. Dziwny jest ten świat.. Żeby nie wyrazić się dobitniej.

3186
#arturkedzia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 1:56
MakowaPanienka napisał(a): Ale ten swiat jest... dziwny.

To nie świat tylko czasem ludzie są dziwni dlatego ostrożności nigdy za wiele. Lepiej być miło zaskoczonym niż nie mile rozczarowanym, więc trzeba wierzyć a jednocześnie sprawdzać i rozważać dokł. wszystkie za i przeciw. Jednak zawsze trzeba być optymistą więc uśmiechnij się .

Dopisane 14.11.2010r. o godz. 01:56:

Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Kavo a dziś to listy nie podpisujesz ?

Podpisuję. Czuwam cały czas.

Choć dziś pewna nostalgia mnie dopadła. Wróciłam właśnie od koleżanki.. Były rozmowy przy kawie, przy winie.. I mogę jedynie zgodzić się z Makową Panienką. Dziwny jest ten świat.. Żeby nie wyrazić się dobitniej.

Kavo no co Ty nie wolno tak myśleć zawsze świat można próbować zmienić masz na to mnóstwo czasu tylko trzeba mieć cel i być konsekwętnym. Uśmiech poproszę :* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
14 listopada 2010r. o 2:02
arturkedzia napisał(a): Kavo no co Ty.. Uśmiech poproszę

Artur - mówisz masz :) :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 2:09
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Kavo no co Ty.. Uśmiech poproszę

Artur - mówisz masz :) :*

No widzisz już lepiej. Teraz już spokojnie mogę zmykać.

Dobranoc Wszystkim.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 listopada 2010r. o 7:00
Witojcie , witojcie , też tęsknię za Aniołkiem , Arturze , co faktycznie dziwne , nie ma Jej nigdzie. Ale dzisiaj niedziela i może sytuacja ulegnie poprawie.
Wczoraj do późnego wieczora było bardzo ciepło i miejmy nadzieję , że dzisiaj tak zostanie . A jak tabletki zrobią swoje Arturze , wybierzesz się na spacerek, czego Ci życzę.
KaVa z rana jak ......balsam na rany .....napisała:
"Choć dziś pewna nostalgia mnie dopadła. Wróciłam właśnie od koleżanki.. Były rozmowy przy kawie, przy winie.. I mogę jedynie zgodzić się z Makową Panienką. Dziwny jest ten świat.. Żeby nie wyrazić się dobitniej."
Mam tak samo Kavusiu , razem z przyjacielem przy łódeczce Bols rozważaliśmy zalety i wady. Ostateczna konkluzja wyłoniła sie gdzieś koło pierwszej i brzmi tak: Potrzebna jest równowaga między światłością i cieniem. Brak cienia jest dowodem nieistnienia , jak śpiewa mój ulubiony bard. Nostalgiczne stany mojej duszy podkreślają radość i euforię. Tak sobie myślę.
A pamiętacie , jak się człowiek cieszył , swego czasu , jak kupił rolkę papieru toaletowego , albo zapałki

?? :D
Optymizmu , optymizmu i jeszcze raz optymizmu , życzę Wszystkim :D :D :D
I miłej niedzieli również :D
HA! Znowu jestem lepszy od Jowity :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 8:19
Dzień dobry wszystkim :* :* :*
Arturze Tobie szczególne dzień dobry :* :* :*
I szybkiego powrotu do zdrowia :* :)
A wszystkim miłej niedzieli :)
Ja dzisiaj mam bardzo napięty grafik tak że może wieczorkiem dopiero tu zajrzę :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!