Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
14 listopada 2010r. o 19:03
Panniusia Bols to trucizna,najlepsza (od lat) soplica :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 19:03
witam :* mówiłam że zajrzę tu znowu wieczorkiem :) Miałam dzisiaj napięty grafik najpierw w kościółku potem miałam być na spotkaniu WOŚP ale mój synek się rozchorował a teraz właśnie wróciliśmy z kina z dzieciaczkami :) teraz mam chwilkę żeby do was zajrzeć :)
5221
#Jowita nieaktywny
14 listopada 2010r. o 19:06
Sylvuś, a może Ty wiesz co z TOjką :> Synuś wyzdrowiał :) :)
3118
#sylvia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 19:18
Jowitko synuś jest przeziębiony :| A z Tojką nie wiem co jest w tej chwili dzwoniłam ale nie odbiera zaraz napiszę jeszcze esemeska :)
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
14 listopada 2010r. o 20:39
Sylwia moje gg padło i nie chce powstać :(

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3118
#sylvia nieaktywny
14 listopada 2010r. o 21:15
musisz odinstalować i zainstalować jeszcze raz :) Też miałam taki problem i to pomogło :)

Dopisane 14.11.2010r. o godz. 21:15:

dobranoc :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
14 listopada 2010r. o 22:35
&feature=related
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 listopada 2010r. o 22:43
To mi dzisiaj łaźi po głowie , żadne tam pająki , żaby i inne insekty. I to całe popołudnie , nie wiem czemu? Choć dzień spędziłem w pełni Słońca , w towarzystwie bolecnautów. Ta granica między Światłością i Cieniem , ściele się za mną jak cień. Być może faktycznie , jak sugeruje Pogodynka strułem się Bolsem :D Mam nadzieję Arturze , że również byłeś na spacerku :)

Ja mówię dobrej nocy , ale czekamy jeszcze na słowa Artura :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.