Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 18:22
Sylwia a czym mam ci ZNOWU polac?? :> Wszystko juz wypilas co mialam :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
21 listopada 2010r. o 18:24
ja wypiłam czy Nieznajomy?? już wiemy w czym maczał i co!! :P :D
3655
#Kava nieaktywny
21 listopada 2010r. o 18:25
sylvia napisał(a): no może to wina Bolsa bo sami trzeźwe siedzieć nie będziemy :D

:D
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 18:26
Teraz Sylwia zaginela ;( nie polalam jej i sie pogniewala ;( Ja tez narazie uciekam,bo dzieciaczki przyszly,trzeba wykompac i zrobic kolacje,do pozniej :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
21 listopada 2010r. o 19:04
Witam.Piszesz Ranniusia,że Twoje tapety przyszły.Od niesienia Twoich tapet później ręce mi się trzęsły.Jak ktoś by to zobaczył to by pomyślał,że mam delirium. ;)
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 19:10
Taaa trzesly ci sie od tego co nioslam JA w reklmowce :P

Dopisane 21.11.2010r. o godz. 19:10:

a raczej DO tego :]
4834
#nieznajomy nieaktywny
21 listopada 2010r. o 19:15
Takkk.do tych bełtów za 10.40 bo tylko na tyle po kupieniu tapet było Ciebie stać ale liczą się dobre chęci. :)
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 19:18
ale swinia......... :> czekaj.. na drugi raz nawet te za 10zl nie dostaniesz,bedziesz jak do tej pory zlizywac resztki po pijakach :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza