Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 listopada 2010r. o 20:15
OK,
jeszcze klimacik dla Panienki i idę spać : )

Czółko : )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 listopada 2010r. o 20:22
Czółko Hegemonie . Ileż to wspaniałych chwil przy Sułtanach Suingu, Słingu , Swingu , horera nie wiem jak to się pisze . Dzięki Hegemonie , dobranoc :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
27 listopada 2010r. o 0:15
Witam :) Cześć Artur, widzę, że jeszcze się tu gdzieś szwędasz :)
I w zasadzie dobranoc, bo jakos późni sie zrobiło :*

Do podusi :*
&feature=related

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3655
#Kava nieaktywny
27 listopada 2010r. o 0:55
I tradycyjnie - zamykam listę :)

Dobranoc Artur :*

Udanego weekendu wszystkim życzę :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 listopada 2010r. o 2:27
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak to dobrze , że w domku Artura życie wróciło do normy. Martwiłem się . Jest 2.30 , piątek , pęd do weekendu rozpoczęty. Proszę mi już teraz żadnych gupot nie wypisywać i spać Horery . Tym razem ja kończę obrady. :D
Dobrej nocy :D

I dzień dobry na wszelki wypadek :D :D :D

Miłego dnia. :D :D :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem coś Ty spać wczoraj nie mogłeś że nawet po mnie tu byłeś. O co się martwiłeś i co wróciło do normy ?

Sylwia Hegemonie daliście niezły koncert ballad i akurat te które lubię.

Ranna zdolniacha z Ciebie apetyczny ten tort.

Jowita widzę że wracasz do formy skoro o pracy myślisz.

Kavo jeśli jest cudnie to się cieszę . Po wekendzie będzie cudniej.

MakowaPanienka szwędałem się w ważnej spr. Może jutro tu Wam o tym nap. a tymczasem zmykam.

Dobranoc Wszystkim.
4335
27 listopada 2010r. o 7:54
Nie wiem czy zwróciliście uwagę , ale ŚNIEG !!
Matrwiłem się Arturze przed wczoraj , kiedy rankiem nie przeczytałem Twoich słów , życie wróciło do normy , kiedy przeczytałem Twoje usprawiedliwienie nieobecności. Tak sie jakoś porobiło , wpadłem chyba w nałóg , że codziennie po odpaleniu kompa w pierwszej kolejności czytam Twoje słowa.
Jakież było moje zdźiwienie , kiedy Twoich słów zabrakło , stąd też zmartwienie. Poza tym nadal stoję po Twojej stronie w negocjacjach z Kava. Z kawą w ręku.
Miłego dnia Wszystkim i dobrej andrzejkowej zabawy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 listopada 2010r. o 2:29
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem czy zwróciliście uwagę , ale ŚNIEG !!
Matrwiłem się Arturze przed wczoraj , kiedy rankiem nie przeczytałem Twoich słów , życie wróciło do normy , kiedy przeczytałem Twoje usprawiedliwienie nieobecności. Tak sie jakoś porobiło , wpadłem chyba w nałóg , że codziennie po odpaleniu kompa w pierwszej kolejności czytam Twoje słowa.
Jakież było moje zdźiwienie , kiedy Twoich słów zabrakło , stąd też zmartwienie. Poza tym nadal stoję po Twojej stronie w negocjacjach z Kava. Z kawą w ręku.
Miłego dnia Wszystkim i dobrej andrzejkowej zabawy :D :D :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem tak mamy śnieg kiedyś lubiłem zimę ale teraz z racji mojego stanu nie lubię bo przez niską temp. prawie jestem uziemiony prawie bo mój spacer trwa góra 15 minut. Dzięki za troskę zawsze staram się nap. co u mnie się dzieje tylko czasem strzelam bumelkę z przyczyn zewnętrznych. A dziś tak myślałem że wszyscy balują dlatego zrobiłem sobie seans filmowy. No musisz być po mojej stronie. Z Kavą po niedzieli będziemy znów negocjować równie sympatycznie jak dotychczas tak myślę.

Mam nadzieję że Andrzejki Wam się udały i pochwalicie się jak i gdzie je spędziliście oczywiście jak już odpoczniecie po tych nocnych wróżbach i manewrach he he.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim. Szybkiego powrotu do zdrowia Wam życzę . Dziś tylko soczki herbatki itp. eliksiry kacowe he he. :* :*
4335
28 listopada 2010r. o 3:50
A jakie tam eliksiry Arturze , idziemy na całość !! Osobiście wytrzeźwieje może w środę :D Ostatki są raz w roku , a dalej tylko ponura rzeczywistość. W prawdzie wczoraj chciałem Nieznajomego na piwo i pizzę wyciągnąć , ale ma biedaczka deprechę i urzala się nad sobą przed TV. Zraniona po ostatniej imprezie z tortem nie przejawia ochoty do jakichkolwiek działań. Ale wciąż są jeszcze inni i już zaczynam się oglądać za jakimś obiektem do negocjacji , sugerując się Twoim dobrym przykładem Arturze. :D
Sądząc po wpisach dnia wczorajszego , to Wszyscy zabalowali oprócz nas , stary Druchu :| . Ale to nic , jeszcze sobie odbijemy :D Na razie czekamy na relacje.
Miłego dnia Tobie Arturze i Wszystkim. :D :D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza