Pannazdzieckiem napisał(a): A jakie tam eliksiry Arturze , idziemy na całość !! Osobiście wytrzeźwieje może w środę :D Ostatki są raz w roku , a dalej tylko ponura rzeczywistość. W prawdzie wczoraj chciałem Nieznajomego na piwo i pizzę wyciągnąć , ale ma biedaczka deprechę i urzala się nad sobą przed TV. Zraniona po ostatniej imprezie z tortem nie przejawia ochoty do jakichkolwiek działań. Ale wciąż są jeszcze inni i już zaczynam się oglądać za jakimś obiektem do negocjacji , sugerując się Twoim dobrym przykładem Arturze. :D
Sądząc po wpisach dnia wczorajszego , to Wszyscy zabalowali oprócz nas , stary Druchu :| . Ale to nic , jeszcze sobie odbijemy :D Na razie czekamy na relacje.
Miłego dnia Tobie Arturze i Wszystkim. :D :D :D
Witam Wszystkich !
O to Twoje leczenie kaca trwa tyle co Jowita leczy grypę tylko lekarstw
zupełnie innych używacie he he ale masz rację za moje zdrowie tam jakiś soczek też wypij . Ja w Andrzejki nic ale na urodzinach siostry w kilku toastach uczestniczyłem . Nie zawsze uda mi się honorowo oddać mocz dlatego spożywam mało ale stężone i wysoko kaloryczne trunki .
Ogólnie rzadko to robię tylko po to by bakterie upić he he bo coraz gorzej leczenie po znoszę he he . Nieznajomy może też nie depresję tylko chory był ? a Ranna czyt. że już może iść jeśli spełnisz jej prośby.
Coś tu mało wpisów tylko ja Ty Jowita i Ranna się wpisały ale my nigdzie nie byliśmy chyba dopiero jutro nam coś dziewczyny Kava Sylwia i Erjotka nap. jak dziś odeśpią wczorajszą noc.Dziwczyny macie czas do jutra a na zachętę buziaki. Wracajcie do formy :* :* :*
Dopisane 29.11.2010r. o godz. 00:27:
nieznajomy napisał(a): Witajcie.Cześć Arturze :)
Faktycznie nie miałam ochoty wczoraj nigdzie iść choć Panniusi nie nie pisałam,że o mało mnie nie namówił na jadło i napitek ale niechęć do wynurzenia się wygrała.Panniusiu dzisiaj o 16 u Ranniusiej. :)
Ranniusia szykuj się bo przybędę :P
Ty poprostu lubisz ciepełko a ja myśl. że Ty może jak inni chora byłaś. Spotkanko się odbyło było obiecane jedzonko + piwko ?.
Dopisane 29.11.2010r. o godz. 00:55:
Ma być śnieżyca. Kto pierwszy o tym zamelduje ? Na sam widok mi zimno tylko w piecu palić i czekać do wiosny.
Jowita jak tam upłynął Ci pierwsz dzień w pracy ciężko było ?
Panusiu dobrze się rozglądaj i bądź twardy w negocjacjach he he.
Ja dziś zmykam wcześniej. Dobranoc Wszystkim