To nie wychodź z domu jak nie musisz :) Na dworze wieje i zimno jak horera, ale ja Was przecież nie zaraziłam :| Sobie piwko z miodem, a Viktorce herbatkę z miodem.Może pomorze :*
Jowitko,nie lubie piwa z miodem,a tym bardziej z rana i sama :| Pijemy cherbate caly czas,a ty wiesz gdzie mieszkam ;) jeden telefon do mnie i czekam :*
#nieznajomy nieaktywny 29 listopada 2010r. o 17:16
Witajcie :)
Drogi Arturze,było jadło i napitek oraz miłe towarzystwo.Dzieci faktycznie są fajne jak nadmieniła Ranna.Co się stało Rannej,że Ją dzisiaj głowa boli nie wiem.Przecież było kulturalnie w drodze powrotnej również.Co Ranniusia robiła po wyjściu moim i Panny,wierzę,że sprzątała. :) Pozdrawiam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.