Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
29 listopada 2010r. o 10:12
To nie wychodź z domu jak nie musisz :) Na dworze wieje i zimno jak horera, ale ja Was przecież nie zaraziłam :| Sobie piwko z miodem, a Viktorce herbatkę z miodem.Może pomorze :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
29 listopada 2010r. o 10:41
Jowitko,nie lubie piwa z miodem,a tym bardziej z rana i sama :| Pijemy cherbate caly czas,a ty wiesz gdzie mieszkam ;) jeden telefon do mnie i czekam :*
5221
#Jowita nieaktywny
29 listopada 2010r. o 10:45
Dzięki,ale nie dam rady.Boję się też doprawić ( bo nie do końca się wyleczyłam) no i roooobotyyyy ma po uszy :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
29 listopada 2010r. o 17:16
Witajcie :)
Drogi Arturze,było jadło i napitek oraz miłe towarzystwo.Dzieci faktycznie są fajne jak nadmieniła Ranna.Co się stało Rannej,że Ją dzisiaj głowa boli nie wiem.Przecież było kulturalnie w drodze powrotnej również.Co Ranniusia robiła po wyjściu moim i Panny,wierzę,że sprzątała. :) Pozdrawiam.
~zraniona niezalogowany
29 listopada 2010r. o 17:21
ihihiihih masz racje,co do sprzatania to chyba moj nalog i uzaleznienie :*
~ niezalogowany
29 listopada 2010r. o 17:24
Wszelkie nalogi i uzaleznienia sa bardzo niebezpieczne. Prowadza do zguby.
~zraniona niezalogowany
29 listopada 2010r. o 17:37
O to to sie akurat nie boje :P bo sprzatam z przyjemnoscia b0 bardzo lubie :]
3118
#sylvia nieaktywny
29 listopada 2010r. o 19:44
Witam wszystkich :*
Witam Arturze :* :* :*
W weekend byłam w Poznaniu :D
Weekend był cudowny :) Dziękuję Erjo :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza