Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
29 listopada 2010r. o 22:03
no wlasnie na wekend :> za dluuuuuuuuuugoooooo,a ja siedzialam w domu na Andrzejki,a w niedziele za to mialam odwiedzinki i malutenka grzeczna imprezke :P taka na wesolo :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
30 listopada 2010r. o 0:11
Przepiękny utwór na dobranoc :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
30 listopada 2010r. o 1:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Pogodynka już w pełni formy, życie wróciło do normy. :D
Cześć Artek i pozostali niezależni :D
Aśmy pochlali. Miły wieczór spędziłem Arturze w towatrzystwie dwóch wspaniałych kobiet , jedną nawet odprowadziłem do domku , ale negocjacji nie rozpoczynałem . Gdybyś był na moim miejscu , zapewne wiedział byś jak rozpocząć negocjacje , Specjalisto :D Ja biedny , mały żuczek , cóż mogę poradzić? Ale było fajnie , a szkodniki , jakie szczęśliwe ..... Eh żyć się chce.
Miłego dnia Wszystkim :D :D :D

Witam Wszystkich !

Znów Jowita Cię wyprzedziła ale rozumiem dlaczego tak się stało. Na Twoim miejscu zrobił bym tak samo bo pośpiech w takich spr. jest nie wskazany. Zrobiłeś rozpoznanie z negocjacjami zawsze zdążysz szczególnie że to delikatny grząski teren trudny do ogarnięcia. Początki zawsze są trudne dla obu stron nie tylko dla Żuczków he he.
My z Kavą znamy się dość długo więc pozwalam sobie na śmiałość ale ciągle uważam żeby nie przesadzić w negocjacjach .

Witaj Kavo. Jak tam po wekendzie i po Andrzejkach ? bo nasze relacje już znasz są różnorodne ale ogólnie jesteśmy zadowoleni a Ty ? A to na dobry początek podliżę się to może będziesz bardziej uległa w negocjacjach he he. więc masz buziaki :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 30.11.2010r. o godz. 01:32:

nieznajomy napisał(a): Witajcie :)
Drogi Arturze,było jadło i napitek oraz miłe towarzystwo.Dzieci faktycznie są fajne jak nadmieniła Ranna.Co się stało Rannej,że Ją dzisiaj głowa boli nie wiem.Przecież było kulturalnie w drodze powrotnej również.Co Ranniusia robiła po wyjściu moim i Panny,wierzę,że sprzątała. :) Pozdrawiam.

To się cieszę że miło spędziliście czas. Miało być kulturalnie i było do samego końca więc zapewne jeszcze to kiedyś powtórzycie. Panusia czuł się jak rodzynek w cieście też bym tak chciał he he.

Sylwia a gdzie Was tam aż do Poznania poniosło ? ale fajnie że jesteś zachwycona szczęśliwie wróciłaś bo to jednak bardzo daleko i pewnie zmęczyła Was ta wyprawa . To dla Was :* :* :* :*

Dopisane 30.11.2010r. o godz. 01:55:

~Jowita napisał(a): Śnieżyca jest, wieje i prószy jak diabli Arturze.Do końca dnia jeszcze mi daleko,ale jakoś dam radę,choć grypka prawie poszła w horere,ale za to czuję zatoki.Miłego dnia Arturze :* :* :* :* :* :*
Wszystkim również miłego poniedziałku ;)

Jowito byłaś pierwsza . Cały dzień padało okropnie. Nie byłem na dworze bo śniegu wszędzie pełno . Czekam aż przestanie padać wtedy wyjdę na 15 min. . Od środy zapowiadają ostre mrozy a może epoka lodowcowa do Nas nadchodzi he he.

Kavo utworek na wieczór w sam raz. Miłego dnia Ci życzę.

Koniec czasu. Dobranoc Wszystkim
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 listopada 2010r. o 6:37
Zima nas faktycznie ostro wczoraj zaatakowała , gdyby nie radość dzieci , sam bym popadł w depresję . No i pies mi się gubi w tym śniegu :D.
Dzień dobry Arturze i Pozostałym :)
Dzisiaj ponoć ma już tak nie sypać , i oby tak było , bo ludzie jak co roku znowu zaczną narzekać na drogowców. Od siebie Wszystkim życzę ciepłego i miłego dnia. :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
30 listopada 2010r. o 6:55
Panniusia jak podajesz pogodę to proszę dokładniej.Fakt ,jest dużo śniegu,ale już nie pada :D -7stopni,ale Arturze jest piękny zimowy poranek.Wiatr nie przeszywa do szpiku kości.Można wyjść na spacerek :) Oczywiście jak nie zacznie sypać ;) Oj jest na co popatrzeć,wszystko tak pięknie utulił śnieg,jest tak bajkowo.
Arturze miłego spaceru i miłego dnia :* :* :* :* :* :)
Kółko Wzajemnej Adoracji, dzień jest piękny, Wam również miłego dnia :*
~zraniona niezalogowany
30 listopada 2010r. o 8:44
Ja tez sie witam i caluje wszytskich mocno :* :* Kava a ty co tak pozno tutaj zagladasz?? spac nie mozesz czy dopiero z pracy przychodzisz? :|
3655
#Kava nieaktywny
30 listopada 2010r. o 9:44
Witam! :)

arturkedzia napisał(a): Witaj Kavo. Jak tam po wekendzie i po Andrzejkach ? bo nasze relacje już znasz są różnorodne ale ogólnie jesteśmy zadowoleni a Ty ? A to na dobry początek podliżę się to może będziesz bardziej uległa w negocjacjach he he.
Kavo utworek na wieczór w sam raz.

Zadowoleni po Andrzejkach? To dobrze. Ja również.. Bądź co bądź - to na swój sposób wyjątkowy weekend, wyjątkowa data.

A podlizywanie.. Artur - chyba nie myślisz, że coś tym wskórasz :> :D

~zraniona napisał(a): Kava a ty co tak pozno tutaj zagladasz?? spac nie mozesz czy dopiero z pracy przychodzisz? :|

Tak to niestety wygląda. Jedno ma związek z drugim.

Miłego dnia wszystkim życzę! :)

I zostawiam piosenkę - na rozgrzanie.. ;)
Artur - przenieśmy się choć na moment.. tam.. gdzie ciepło i słonecznie :)
4067
#zraniona nieaktywny
30 listopada 2010r. o 12:27
ooooooooooo i Kava sie obudzila :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza