Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
30 listopada 2010r. o 23:08
:D
&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 grudnia 2010r. o 0:43
Kavo Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia marzeń a szczególnie ty najskrytrzych.

3655
#Kava nieaktywny
1 grudnia 2010r. o 0:55
Artur - z całego serduszka dziękuję Ci! :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 grudnia 2010r. o 2:36
Pannazdzieckiem napisał(a): Zima nas faktycznie ostro wczoraj zaatakowała , gdyby nie radość dzieci , sam bym popadł w depresję . No i pies mi się gubi w tym śniegu :D.
Dzień dobry Arturze i Pozostałym :)
Dzisiaj ponoć ma już tak nie sypać , i oby tak było , bo ludzie jak co roku znowu zaczną narzekać na drogowców. Od siebie Wszystkim życzę ciepłego i miłego dnia. :D :D :D

Witam Wszystkich !

Wiecie że nie lubię zimy ale cieszy mnie że pierwszy raz od kilku lat Mikołaj i Święta będą białe tak jak to powinno zawsze być bo myślę że śnieg się napewno utrzyma. Paniusiu z drogowcami to przecież stary numer co roku jest tak samo he he. Ale mrozi co nie ?

Jowito dziś jeszcze odpószczę sobie spacer bo o 17.00 ma do mnie przyjechać Ciocia 12 letniej Natalki, która parę dni temu poprosiła mnie o pomoc. Dziewczynka miesiąc temu została potrącona przez samochód osobowy. W nocy nap.Wam więcej szczegułów o co chodzi.

Zmykam. Dobranoc Wszystkim

5221
#Jowita nieaktywny
1 grudnia 2010r. o 7:08
Witam Arturze :* :* :* Dzisiaj nie jest tak pięknie jak wczoraj -10st.Wieje wiatr,ale nie wiem czy czasami nie wieje tylko w przeciągach.Pogoda nie sprzyja dzisiaj spacerkom :D
Nieszczęścia chodzą po ludziach i nie wybierają ;( Następny kierowca bez wyobraźni i następne złamane życie ;( ;(
Miłego dnia wszystkim :) :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 grudnia 2010r. o 9:14
Witajcie , horera przerwy na łączach . Miłego dnia Wszystkim , czas nagli :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4067
#zraniona nieaktywny
1 grudnia 2010r. o 11:45
Witam wszytskich :* :* :* glowa mnie dzis boli i nie chce mi sie pisac ;( :|
~Jowita niezalogowany
1 grudnia 2010r. o 13:17
Chyba od odchudzania :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo