Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 grudnia 2010r. o 1:35
Pannazdzieckiem napisał(a): Witajcie , horera przerwy na łączach . Miłego dnia Wszystkim , czas nagli :D

Paniusiu śnieg zasypał Ci łącza ? he he.To masz dodatkową ręczną robote - odśnieżanie.

Dopisane 02.12.2010r. o godz. 01:32:

Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Rozumiem ich dlatego co będę mógł to im pomogę.

I ja zgłaszam swą gotowość - w miarę moich skromnych możliwości.

Zgłoszenie przyjęte do pomocy każdy jest mile widziany.

Zmykam już. Dobranoc Wszyst

Dopisane 02.12.2010r. o godz. 01:35:

Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Rozumiem ich dlatego co będę mógł to im pomogę.

I ja zgłaszam swą gotowość - w miarę moich skromnych możliwości.

Zgłoszenie przyjęte do pomocy każdy jest mile widziany.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 grudnia 2010r. o 5:47
Jest gdzieś , lecz nie wiadomo gdzie , kraina , gdzie śnieg nie sypieeeee.
Maleńka pszczółka mieszka tam, lecz ma na głowie inny kram. :)
Po tym , co napisałeś Arturze , nie mam pewności, wydaje mi się jednak , że Natalka odeszła, pozostała tylko struktura biologiczna i cierpienie Jej rodziców. Cholera . Wyszczekanej Panniezdzieckiem mowę odjeło. Zawsze miałem trudności z wyrażaniem współczucia , bo i jak można pocieszyć Jej rodziców. ? Nie można , żadne słowa niczego nie zmienią. Ale może jest wyjątek, np. takie słowa ..... mam nadzieję , że Natalka wróci , będę o tym często myślał , i Wy róbcie proszę tak samo. Wiara przenosi góry.

Pomimo śniegu i cierpienia wszystkim przebywającym w domku Artura życzę miłego dnia. :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
2 grudnia 2010r. o 7:04
Witam wszystkich i Ciebie Arturze :* :* Miłego dnia życzę :* Choć śniegiem nas zawiało to przyznajcie,że ..jednak widoki (oczywiście wzrok ponad drogi) są przepiękne :) :)
W zasadzie Panniusia trafnie dzisiaj wszystko napisał co i ja chciałam napisać :)
Jeszcze raz wszystkim miłego dnia życzę. :) :)
~zraniona niezalogowany
2 grudnia 2010r. o 9:47
Witam was... tak po cichutku bo glos mi uciekl i nie moge nic mowic,a gardlo boli ;( nie ma kto sie mna zapielegnowac :| Artur ja sie jeszcze nie odchudzam,zawsze sobie powtarzam OD JUTRA ;) sadelko mnie cieplo trzyma az do wiosny hehehe :) buziaki dla ciebie
~Jowita niezalogowany
2 grudnia 2010r. o 12:10
Ranniusia bidulko wypłucz parę razy gardło wodą z solą, okropność,ale pomaga :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
2 grudnia 2010r. o 19:03
Pewnie masz na myśli tropiki Panienko : )

Czółko pozytywnie zakręceni : )
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 grudnia 2010r. o 20:47
Owszem lato mi się marzy , Zagłobo , ale ...... jest tak , jak jest , Trzeba się z tym pogodzić i mieć nadzieję na jutro , Ale, ale , Hegemonie , zagadkę Ci zadam : Również Boney M , hmmm ....... jakieś księżyce ...... kolibry , kolumbry , kalimbra .... Kilimandżaro! .... a może nie , do cholery to Twoja zagadka , nie moja. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
2 grudnia 2010r. o 20:55
&feature=related

....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!