Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ niezalogowany
3 grudnia 2010r. o 22:48
Panie Grzdylu , to ciupagi w dłoń i na koń :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 grudnia 2010r. o 23:49
Witam Wszystkich !

Dziękuję Wam za wsparcie za buziaki za muzykę i za te kopniaki też . Trzymajcie za mnie kciuki bo teraz szczególnie będą mi potrzebne . Dawno tak nagle i tak źle się nie czułem.

To zaczęło się trzy dni temu myśl. że przejdzie ale niestety Mam problem z woreczkiem żółciowym lub pęcherzem moczowym jeszcze dokł. nie wiem ale jest kiepsko bo ostatniej nocy nic nie spałem zresztą to już druga bo przed wczoraj była pierwsza a cały dzień męczy mnie ból. Boję się że tym razem to coś poważnego więc gdyby mnie dłuższy czas nie było to kilkoro z Was ma mój domowy nr. tel.

Zmykam dalej się męczyć. Dobranoc Wszystkim
5221
#Jowita nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 0:07
Arturze, nie wiem i nie potrafię nic mądrego napisać ani powiedzieć>przepraszam,ból gardło ściska.Brak mi bardzo Twoich uwag na zakończenie dnia,podsumowań.Zaczynam dzień (od pewnego czasu) właśnie od Dzień dobry lub witaj Arturze,a dzisiaj Ciebie nie było i dzień już nie był taki jak co dzień.Żałuję,że tak późno odważyłam się do Ciebie odezwać,ale dziękuję że jesteś. :* :* :* Nie potrafię Ci w niczym pomóc,ale dziękuję,że jesteś :* :* :*

Dopisane 04.12.2010r. o godz. 00:07:

Grzdyl_Ponury napisał(a):
~ napisał(a): Arturze , a ode mnie nie dostaniesz buziaka , ale porządnego kopa, jak mi do niedzieli nie wyzdrowiejesz :> :)

Jak trzeba Arturowi wpierdzielić, to ja się zbratam z największym wrogiem :D :D

Ja też Grzdyluś :*
3655
#Kava nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 0:32
Artur.. Wiem, że słowa typu "nie jesteś z tym sam" wydawać się mogą banalne. Są jednak takie momenty, że nic więcej nie można zrobić..

Zamiast słów - piosenka..
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 8:11
Już wczoraj , kiedy zabrakło Twoich słów Arturze przeczuwałem , że coś nie tak z Twoim zdrowiem. Myślę o Tobie intensywnie i serdzecznie mając nadzieję , że stan chorobowy minie szybciej , niż się pojawił. Zachartowany jesteś w bojach i gorąco wierzę , że wszystko będzie dobrze i wkrótce wrócisz do sił. Na chwilę obecną trzymam kciuki i życzę Ci miłego dnia , pozostałym w domku Artura również :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4549
#mleko nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 14:01
nie czytam bo męczycie-jak wybory? [img=1291467711_h99oew2.jpg]
3225
#erjotka nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 15:43
Artur - będzie dobrze, bo w to wierzę....
Zdrowiej nam.

A wszystkim miłego dnia :)
5221
#Jowita nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 16:30
Witaj Arturze :* :* Wracaj jak najszybciej do zdrowia :*
Miłego popołudnia wszystkim :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza