Arturze pytasz co tam u mnie?? ano po staremu:) ale zaczałem cos dłubac przy mym wehikule czasu:) tzn chcę cos popracować nad muzyką bo to co gra to jest tragedia,do słuchania radia może sie nadaje,ale żeby cos konkretniej posłuchac muzy to nie bardzo tak więc na pierwszy plan idą drzwi przód tj.dobre głośniki,do tego pełna zabudowa ich czyli wygłuszenie matami bitumicznymi,dorabianie uchwytów na głośniki...
Maty juzmam,na pierścienie czekam z allegro,znajdzie się klkanaście godzin wolnych to zaczniemy działać:)
Do tego wzmacniacz,i jakis masażer pleców w bagazniku:) ale podstawą jest konkretne zrobienie przodu,aby to bardzo dobrze grało,bo reszta poczeka;)
Poza tym po staremu:)co tam u mnie prezesie nowego może się dziac;)
a teraz cos przy czym sie wychowałem:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.