Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 0:07
Spokojnej nocy Arturo :)

... i kosmatych snów Wariacie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 0:27
Kava napisał(a): Spokojnej nocy Arturo :)

... i kosmatych snów Wariacie :D

Witaj Kavo ! Dzięki i proszę mnie budzić puki sam nie wstanę he he.

A teraz odrabiam lekcje z wczoraj więc zmykam. Spokojnej nocy dobra Wróżko :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 0:36
Patrzcie Go! Jeszcze nie zasnął a już nie chce się budzić :D

A co tam! Masz wariacie - podwajam życzenia :D

PS. Jutro czekam na relację - ze szczegółami :> :D
Na priva - niech Paniusia zachodzi w głowę "o co kaman" :P :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 2:30
Kava napisał(a): Patrzcie Go! Jeszcze nie zasnął a już nie chce się budzić :D

A co tam! Masz wariacie - podwajam życzenia :D

PS. Jutro czekam na relację - ze szczegółami :> :D
Na priva - niech Paniusia zachodzi w głowę "o co kaman" :P :D

Dobra tylko ostrzegam będą momenty he he :* :*

Dopisane 01.04.2011r. o godz. 01:33:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Jedna nasza wspólna znajoma bolecnautka ma jeszcze wolne od Lubego , to może w przyszłym tygodniu też brykniemy , sie zobaczy Prezesie . A może Magnum sie namówi na mały wypad za miasto , no przecież sam przy tym grilu siedzieć nie bedę.

Witam Wszystkich !

Jak obiecałem tak biorę się do odrabiania zaległości. Dziś miało padać ale moją wioseczkę ominęło za to od 14.00 - 16.00 nie było światła. Byłem na spacerku . Nareszcie jest ciepło aż sam do siebie się uśmiecham.

Paniusiu no to bryknijcie . Tak myślę że w przyszłym tygodniu to kawkę na dworze może da się już wypić. Może już namiot rozłożymy ?. Się zobaczy.

Hemi no widzisz jak ja byłem chory to Ty chciałeś przyjechać a teraz Ty chorujesz ale mam nadzieję że szybko Ci przejdzie i wtedy się spotkamy. Akurat ostatnio tematu grilla nie było zresztą po 15.05 jest daleko więc mamy dużo czasu na wszelkie uzgodnienia. Zdrowia Ci życzę.

E dobrze że znam Twoje poczucie humoru bo inaczej już bym trząsł portkami he he. Jak przeżyłaś ten ciężki dzień ? Po niedzieli chyba będzie znów niedziela . Szef transportu dba o nasze przyzwyczajenia a ja szczególnie polubiłem ten zbiorowy eksperyment z przenoszeniem makijażu na moje policzki he he. Z chęcią poddam się kolejnej próbie he he. Myślisz że da się to załatwić ?. Miłego dnia Ci życzę :* :* :*

Dopisane 01.04.2011r. o godz. 01:39:

Hegemon napisał(a): Zaczynam zastanawiać się Artur, czy jest jeszcze takie łóżko na ziemi które odwiedziło tyle kobiet ? : )
: )

Hegemonie takiego napewno nie ma i jak widać co mnie bardzo cieszy nadal wzbudza zainteresowanie a im więcej testów tym więcej opinii wniosków uwag. Funkcja pilota bardzo mi odpowiada he he.

Dopisane 01.04.2011r. o godz. 01:47:

sylvia napisał(a): Witam :)
Witam Arturze :* :* :* Stęskniłam się już za Tobą :* :) Miłego wieczorka Ci życzę

Sylwia to miłe nie martw się, myślę że coś wymyślę na Naszą tęsknotę :* :* :*

Dopisane 01.04.2011r. o godz. 01:49:

GoSiaM napisał(a): Ty Artucho nie spij :> :> :> bo Cie okradną :D :P

Gosia nie spałem zobacz ile lekci odrobiłem :* :*

Dopisane 01.04.2011r. o godz. 02:03:

Kava napisał(a): [
Hegemon napisał(a): czy jest jeszcze takie łóżko na ziemi które odwiedziło tyle kobiet ? : )

A co z tymi, które dopiero czekają na swoją kolej? :D

Kavo mam nadzieję że się ucieszysz bo na Tobie zakończymy testy i razem napiszemy raport dla firmy . Zgadzasz się ? :* :*

Dopisane 01.04.2011r. o godz. 02:30:

~Jowita napisał(a): Horerka, Arturze czytasz i nie grzmisz ?? ?? Co to się nawyrabiało :> Łóżko stanęło przed Tobą :| Taakie zainteresowanie ...... i patrz jak to kolejka zaczyna się już ustawiać....hihi do Twojego łóżka...... :D :D
Miłego dnia wszystkim w domciu Artura :* :* :* Arturze :* :* :* :* :*

Jowito zostawiłem Cię na koniec bo muszę Ci podziękować. Coś Ty będę cichutki ja myszka bo rola pilota i stanie obok bardzo mi odpowiada he he. To Twój spontaniczny opis wywołał tą gorącą dyskusję i takie duże zainteresowanie. Oby jak najdłuższa była ta kolejka he he. Dzięki jeszcze może o tym porozmawiamy przy kawie ? Miłego dzionka Ci życzę :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 10:21
arturkedzia napisał(a): Dobra tylko ostrzegam będą momenty he he

No ja mam nadzieję :> :D

arturkedzia napisał(a): Kavo mam nadzieję że się ucieszysz bo na Tobie zakończymy testy i razem napiszemy raport dla firmy.

arturkedzia napisał(a): Oby jak najdłuższa była ta kolejka he he.

Zaraz, zaraz.. :>
Marzy Ci się długa kolejka.. - i chcesz, bym ja była ostatnia.
To ile jak mam czekać? :|

Oho - ktoś tu się będzie nieźle tłumaczyć :D

Miłego dnia wszystkim życzę! :)
~Jowita niezalogowany
1 kwietnia 2011r. o 11:39
arturkedzia napisał(a):
Coś Ty będę cichutki ja myszka bo rola pilota i stanie obok bardzo mi odpowiada he he. Oby jak najdłuższa była ta kolejka he he. :* :*

Co za dużo to nie zdrowo Arturze nu,nu:P
Ale masz rację, pogadamy przy kawce :)

Wesołego dnia Prima Aprilis i słodkich psikusów :* :*
3655
#Kava nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 11:50
~Jowita napisał(a): Co za dużo to nie zdrowo :P

A ja słyszałam, że dobrego nigdy za wiele :D

Co nie zmienia faktu, że akurat w TYM przypadku ilość dobrego czekająca na Tego Kogoś kto będzie się gęsto tłumaczyć :P mi na dobre nie wyjdzie :| :>
2951
#Anonim2951 nieaktywny
1 kwietnia 2011r. o 18:13
Kava napisał(a): ... A co z tymi, które dopiero czekają na swoją kolej? :D ...

Faktycznie pozostaje im czekanie : )

Czółko pozytywni : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.