Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~E:) niezalogowany
30 marca 2011r. o 7:07
Z braku czasu o poranku, na razie tylko :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Spodobało mi się :D Pozdrowienia dla Domowników :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 marca 2011r. o 8:28
arturkedzia napisał(a):
... Myślę że czeka Cię specjalna premia w najbliższym czasie ...

O to , to, Drogi Prezesie , na niczym innym mi nie zależy. :D
Korporacja ma to do siebie , że każe ludziom o zysku nieustannie myśleć .
Miłego dnia Arturze i , jak mawia Hemi do zobaczyska :D
Jedna nasza wspólna znajoma bolecnautka ma jeszcze wolne od Lubego , to może w przyszłym tygodniu też brykniemy , sie zobaczy Prezesie . A może Magnum sie namówi na mały wypad za miasto , no przecież sam przy tym grilu siedzieć nie bede ( nie poprawiaj Hegemonie :) ) :D Czółko :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
30 marca 2011r. o 9:55
Witam :* :*
hmmm...Arturze chcesz, abym publicznie powiedziała jak nóżki dobrze podnoszą się do.....jak mięciutko jest ....na Twoim łóżeczku...jak działa elektronika i w jakim zakresie.....hihi ....CUDOWNIE i baaardzo mi się to łóżeczko podobało nie mówiąc o jego właścicielu :* :* :* na którego policzku zostały ślady mojej szminki:*:* hihi nie tylko mojej horercia ~E i Ziemianka też zostawiły .... Zazdrośnicy proszę nie rzucać we mnie kamykami :) :P Najgorsze było to, że czas u Ciebie Arturze pędzi jak wariat na złamanie karku, nie patrzy przed siebie tylko ucieka...ucieka i nie chce zatrzymać się choć na chwilkę ;(
Panniusia wcale nie mówię nie :P
Miłego dnia wszystkim :* Arturze :* :* :*
30 marca 2011r. o 18:14
Witaj Arturze, teraz już na spokojnie mogę się z Tobą przywitać :* Dzisiejszy dzionek był i pracowity, i leniwy jednocześnie :) W pracy, na pełnych obrotach, a w domu, zastanawiałam się czy wypić kawę, czy przyłożyć głowę do poduchy :) Wybrałam wariant b, no i odpoczęłam jak się patrzy :) :) :) Jutro będę miał dłuuuugi i pracowity dzień, który mam nadzieję zakończyć ok. 19 :| Ale jak my nie damy rady, to kto da :* :* :*
Kavo, już kilka razy miałam napisać, bo, gdy czytałam Twoją wypowiedź na temat tańca, to gdybym nie widziała podpisu, to pomyślałabym, że to moje własne słowa :) Pozdrawiam :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
30 marca 2011r. o 18:42
Zaczynam zastanawiać się Artur, czy jest jeszcze takie łóżko na ziemi które odwiedziło tyle kobiet ? : )

Dzisiaj epopeja zamiast ballady :

P.S.
Czółko pozytywni : )
30 marca 2011r. o 19:28
Hegemon napisał(a): Zaczynam zastanawiać się Artur, czy jest jeszcze takie łóżko na ziemi które odwiedziło tyle kobiet ? : )

No Wiesz, taaakie nowinki intrygują :D Pozdrawiam :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
30 marca 2011r. o 19:56
Wiem, wiem : )

Czółko : )
3655
#Kava nieaktywny
30 marca 2011r. o 23:09
~E: ) napisał(a): Kavo, gdy czytałam Twoją wypowiedź na temat tańca, to.. :) Pozdrawiam :*

Dziękuję ;) Również pozdrawiam :)

Hegemon napisał(a): czy jest jeszcze takie łóżko na ziemi które odwiedziło tyle kobiet ? : )

A co z tymi, które dopiero czekają na swoją kolej? :D

Spokojnej nocy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Nowe domy!