Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 kwietnia 2011r. o 0:54
~E:) napisał(a): [ Popatrz, a pamiętam, jak mówili, że gdy dwie niedziele będą w kupie, to koniec świata nastąpi :| Okazuje się, że to nieprawda :D Jeśli ludzie lubią przebywać w swoim towarzystwie, to każdy dzień może być niedzielą. Całuski :* :* :* :* Pozdrowienia dla Domowników
:*

E też to pamiętam ale w naszym przypadku ma to bardzo pozytywne znaczenie. To kiedy będzie ta niedziela ? Udanego wekendu Ci życzę :* :*

Sylwia bardzo proszę obiecałem że coś wymyślę i dotrzymałem słowa. Zawsze z przyjemnością trochę Ci poprzeszkadzam he he. Masz kilka wekendowych buziaków żebyś o mnie pamiętała :* :* :*

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
2 kwietnia 2011r. o 0:59
Idę sobie :> Nie żebym szła spać - po prostu w łóżku poczekam na wyjaśnienia dotyczące.. łóżka :D

Artur - życzę kolejnej (nie)spokojnej nocy :D

PS. Piosenka z łóżkiem w tytule - bez podtekstów :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 kwietnia 2011r. o 1:47
Kava napisał(a): [Marzy Ci się długa kolejka.. - i chcesz, bym ja była ostatnia.
To ile jak mam czekać? :|

Oho - ktoś tu się będzie nieźle tłumaczyć :D

. .Kavo już się tłumaczę. Z tą kolejką to mnie trochę poniosło ale to przez ten pryma aprilis he he . Przyznaję że kilka bolecnautek testowało mój sprzęt ale o kolejce nie ma mowy . Reasumując nie musisz czekać tylko od Ciebie zależy kiedy będzie Twoja kolej. Czy to Cię uspokoiło ?. W ramach premii przyjmij buziaki :* :* :* :*

Dopisane 02.04.2011r. o godz. 01:29:

magnum44 napisał(a): [Pracy mam "ful wypas" ;( ;( ;( , a to wcale nie takie miłe. Tak, że na moją kolej dłuuugo jeszcze:(
;)

Magnum 44 jesteś bardzo zapracowana. Skoro to nie miłe to od teraz życzę Ci jak najmniej pracy. Poczekamy akurat czasu to też mamy ful wypas. Relaksującego mimo wszystko wekendu :* :* :*

Dopisane 02.04.2011r. o godz. 01:47:

~Jowita napisał(a): [c
Co za dużo to nie zdrowo Arturze nu,nu:P
Ale masz rację, pogadamy przy kawce :)

Wesołego dnia Prima Aprilis i słodkich psikusów :* :*

Jowito wiem wiem to wł. przez ten prima aprilis mnie tak poniosło ale już jest po i wracam do normy bo co ludzie powiedzą he he. Udanego wekendu i do tej niedzieli w tygodniu czekamy :* :* :*

Zmykam. Dobranoc Wszystkim. W wekend odpoczywamy. Bawcie się dobrze. Chyba w niedzielę się poopalam. Do napisania w poniedziałek :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2091
#mała Mi nieaktywny
2 kwietnia 2011r. o 7:10
arturkedzia napisał(a):

małaMi gdzie się podziewasz. Zbieramy te buziaki ? Mam kilka specjalnie dla Ciebie na tą okazję :* :* :* :* :* :* :* :* :*

jestem jestem Arturze :) buziaki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* odbieraj telefony don juanie :D :D
3655
#Kava nieaktywny
2 kwietnia 2011r. o 11:22
arturkedzia napisał(a): Kavo już się tłumaczę. Przyznaję że kilka bolecnautek testowało mój sprzęt ale o kolejce nie ma mowy . Reasumując nie musisz czekać tylko od Ciebie zależy kiedy będzie Twoja kolej. W ramach premii buziaki..

Buziakami tak łatwo nie załatwisz sprawy :> :P

Choć czuję, że w tym przypadku nie pozostało mi nic innego jak świadomość, iż... ostatni będą pierwszymi :D

Udanego weekendu życzę.. Don Juanie :P :D
..oraz wszystkim pozostałym - z mniejszymi kolejkami do swoich łóżek :D
~E:) niezalogowany
2 kwietnia 2011r. o 16:07
Witaj Kochany :* Pytasz, kiedy będzie ta niedziela ?? Wiesz, ja to od takiego Jednego jestem uzależniona :D :D :D więc czekam na decyzje :) Dzisiaj zrobiłam coś wiosennego, a mianowicie wsadziłam bratki do skrzynek i teraz stojąc na oknach, cieszą moje oczy :) :) :) Gdy patrzę na termometr, który wskazuje +20, jestem bardzo szczęśliwa, bo sam Wiesz, zima dla mnie oznacza brrr, cokolwiek by to miało znaczyć ;( Cieszę się także z Twojego powodu, bo wyobrażam sobie jak delektujesz się słonkiem na własnym podwórku. Ja jutro biorę udział w rozpoczęciu sezonu grilowego, więc na pewno będzie to udany dzień :) Oczywiście, przy toastach, jeden ,co najmniej ;) będzie za Twoje zdrówko :D Całuski dla Ciebie i Domowników :* :* :*
~E:) niezalogowany
3 kwietnia 2011r. o 7:24
&feature=related
:* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
3 kwietnia 2011r. o 22:45
..i na dobranoc :)
&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza