Kava napisał(a): [Marzy Ci się długa kolejka.. - i chcesz, bym ja była ostatnia.
To ile jak mam czekać? :|
Oho - ktoś tu się będzie nieźle tłumaczyć :D
. .Kavo już się tłumaczę. Z tą kolejką to mnie trochę poniosło ale to przez ten pryma aprilis he he . Przyznaję że kilka bolecnautek testowało mój sprzęt ale o kolejce nie ma mowy . Reasumując nie musisz czekać tylko od Ciebie zależy kiedy będzie Twoja kolej. Czy to Cię uspokoiło ?. W ramach premii przyjmij buziaki :* :* :* :*
Dopisane 02.04.2011r. o godz. 01:29:
magnum44 napisał(a): [Pracy mam "ful wypas" ;( ;( ;( , a to wcale nie takie miłe. Tak, że na moją kolej dłuuugo jeszcze:(
;)
Magnum 44 jesteś bardzo zapracowana. Skoro to nie miłe to od teraz życzę Ci jak najmniej pracy. Poczekamy akurat czasu to też mamy ful wypas. Relaksującego mimo wszystko wekendu :* :* :*
Dopisane 02.04.2011r. o godz. 01:47:
~Jowita napisał(a): [c
Co za dużo to nie zdrowo Arturze nu,nu:P
Ale masz rację, pogadamy przy kawce :)
Wesołego dnia Prima Aprilis i słodkich psikusów :* :*
Jowito wiem wiem to wł. przez ten prima aprilis mnie tak poniosło ale już jest po i wracam do normy bo co ludzie powiedzą he he. Udanego wekendu i do tej niedzieli w tygodniu czekamy :* :* :*
Zmykam. Dobranoc Wszystkim. W wekend odpoczywamy. Bawcie się dobrze. Chyba w niedzielę się poopalam. Do napisania w poniedziałek :* :* :* :* :* :* :* :* :*